Deva Partisi Gemlik İlçe Kongresi yapıldı

Deva Partisi Gemlik İlçe Kongresi yapıldı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi teşkilat mensuplarının katılımı ile Deva Partisi Gemlik İlçe Kongresi yapıldı. DEVA Partisi 1. Olağan Gemlik İlçe Kongresi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kongreye gönderdiği özel mesaj davetlilere okunarak başladı. Kongreye katılım sağlayan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ve Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz’ün açılış konuşmalarının ardından kongre başladı.

Kongrenin açılış konuşmasını Gemlik İlçe Başkanı Engin Doğan yaptı. Gemlik İlçe Başkanı Engin Doğan; ”Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir, başta ifade özgürlüğü olmak üzere yargıda, ekonomide ve kalkınma alanlarında çok ciddi problemlerle karşı karşıyayız. İktidar çözüm mercii olmaktan uzak kalmıştır. DEVA Partisi olarak söz veriyoruz ki bu karanlık ve sisli siyasi iklime bir umut ışığı olmak için canla başla çalışacağız Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğindeki geleceği aydınlık umutla bakan Deva kadroları tüm ülkede görevinin başında olacaktır” dedi.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “Malum bugünün siyasi koşullarında bir siyasi partiyi örgütlemek, teşkilatlanmasını başlatmak çok kolay işler değil. Bu sebeple huzurlarınızda kuruluş aşamasında emek vermiş bütün arkadaşlarımı selamlıyorum ve teşekkür ediyorum. Bursa İl Başkanlığı olarak 15 Ağustos 2020 tarihinde başladığımız yolculukta bugün 10 tane ilçemizde fiziken kurulmuş ilçe başkanlıklarımızla Bursa da siyasi hayatında önemli bir boşluğu doldurduğumuzun bilincindeyiz. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi “Biz lider hareketinden çok çalışmanın gücüne inanan, sözün etkisine inanan bir teşkilat hareketidir.” Onun için önce Türkiye’de sonra Gemlik de bu teşkilatın gerektirdiği bütün çabayı göstererek Bursa siyasetinde ihtiyaç duyulan siyasetin hizmete sunulması noktasında çok değerli hizmetler üreteceğimize inancım tam.” dedi.

Daha sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın; ”Türkiye’nin iyi bir noktaya gitmediğini biliyoruz. Deva Partisi yüzden ortaya çıktı. Günümüz konusu müsilaj Malesef Türk siyasetinde de durum. Yani bazı şeylerin tamamen temizlenmesi gerekiyor. Ekonomimiz iyiye gitmiyor, bizim her gün 2,5 milyar vergi veriyor olmamız bize bir şeyler anlatıyor. Siyaset tıkanmıştır ve temizlenmesi gerekiyor. Bizim hareketimiz kimseyi ötekileştirmeden, toplumun her kesimini kapsayan sorunların çözülmesi için kuruldu” şeklinde konuştu.

1. Olağan Gemlik İlçe Kongresi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede, Kurucu İlçe Başkanı Engin Doğan yeniden başkan seçildi. Deva Partisi Gemlik İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu; ‘’Engin Doğan, İsmail Hakkı Ayvat, Mustafa Onsekiz, Derya Seyirt, Nihan Kuşkaya, Ahmet Şirin, Mehmet Sıtkı Göz, Güray Kaypak, Murat Gökhan Tuncel, Yusuf Sertkaya, Mürvet Tümtürk, Nükhet Yavuzer Acar, Melih Arslan, Erkan Erten, Fatih Yiğit.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?