UCIM Derneği, İstanbul Önleme Merkezi’ni Açıyor!

UCIM Derneği, İstanbul Önleme Merkezi’ni Açıyor!

Çocuk istismarına karşı biraraya gelen ünlüler, UCİM Derneği’ne desteğe devam ediyor… Ünlü isimler, UCIM İstanbul Önleme Merkezi’nin açılışında buluşacak!

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, “Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında,ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu öncülüğünde ilk Önleme Merkezini Konya’da açtı. UCİM, toplanan bağışlarla kurulacak önleme merkezlerinin ikinci şubesini 17 Haziran, Perşembe günü saat: 14.30’da ünlü isimlerin katılımıyla İstanbul’da açacak.

Geçtiğimiz 23 Nisan’da, UCIMDerneği, Türkiye genelinde çocuk istismarıylamücadele etmek amacıylaUraz Kaygılaroğlu öncülüğünde sosyal medya üzerinden başlattığıyardım kampanyasında; 1 Milyon TL toplamıştı.  Cem Yılmaz, Kerem Bursin, Özge Özpirinççi, Ceyda Düvenci, Demet Özdemir, Edis ve daha bir çok ünlü ismin destek verdiği  gecede toplanan bağışlarla,8 ilde çocuk istismarı ile mücadele etmek üzere Önleme Merkezleriaçılacağı duyurulmıuştu. İlk Önleme Merkezi, geçtiğimiz hafta Uraz Kaygılaroğlu ve dernek yöneticileri katılımıyla Konya’da açıldı.

Duygu dolu anlar yaşandı

Konya Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Merkezi’nin açılışı, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ve UCİM sözcüsü ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun açılış konuşmasında duygulu anlar yaşandı ve çocuk istismarı ile mücadelenin önemine dikkat çekildi.

17 Haziran, Perşembe günü ünlü ismlerle, İstanbul Önleme Merkezi açılacak

“Çocuklar vatandır, vatanımızı koruyacağız!” ilkesiyle çocuk istismarıyla mücadele kapsamında pek çok ilde eğitimler ve projeler gerçekleştiren aynı zamanda gönüllü avukatlarıyla mağdur ailelere davalarda destek olan UCİM, Türkiye’nin 7 bölgesinde ilk etapta 8 ilde kurulacak önleme merkezinde; çocuk ihmal ve istismarı önleme faaliyetlerini güçlendirmeyiamaçlıyor. Türkiye genelinde halktan çok büyük destek gören UCİM Derneği, toplanan bağışlarla kurulacak önleme merkezlerinin ikinci şubesini17 Haziran 14:30’da İstanbul’da açacak. İstanbul’daki açılışa bağış kampanyasına destek veren ünlülerin de katılım göstermesi bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?