DOHADERN’den Siyasi Partilere Ziyaret! Gelecek Partililer; “Sokak Canlarına Evimizin Bir Bireyi Gibi Saygılı Davranmalıyız!”

DOHADERN’den Siyasi Partilere Ziyaret! Gelecek Partililer; “Sokak Canlarına Evimizin Bir Bireyi Gibi Saygılı Davranmalıyız!”

Bursa’nın yeni kurulmasına rağmen hızla büyüyerek ismini Bursa’nın vicdanı ile özdeştiren Bursa Doğal Yaşamı ve Hayvanları Koruma Derneği DOHADERN yöneticileri Gelecek Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. DOHADERN Başkanı Veteriner Hekim İbrahim Tugay Ateş ile Yöneticileri Sibel Kurdoğlu, Erdinç Ceylan ve Çağatay Taşkın; Gelecek Parti İl Başkanı Alpaslan Yıldız ve Yöneticilerini ziyaret etti. DOHADERN Üyeleri; “Hayvan Hakları, Doğal Yaşam Koşulları, Değişen Ekolojik Yaşam Dengeleri, Marmara Denizi Müsilaj Sorunları ve Bursa Özelini” partili kurmaylara aktardı.

Gelecek Parti İl Başkanı Alpaslan Yıldız; “DOHADERN Yönetiminin bizleri ziyareti ile Bursa özelinde doğa ve sokak canlarının yaşadığı sorunlara birkez daha vakıf olduk. Tabiyatımız kimsenin insafına bırakılmayacak kadar değerlidir. Değerli olan bu coğrafyada bizim dışımızda yaşama tutunmaya çalışan canlılarında haklarına saygı göstermeliyiz. DOHADERN ile her türlü ortak çalışmanın içinde yer alacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?