Bursa’da korona nedeniyle 2 yıldır yapılamamıştı!

Bursa’da korona nedeniyle 2 yıldır yapılamamıştı!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bugünkü köşesinde, iki yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan Uluslararası Bursa Festivali ‘nin yeniden kapılarını seyirciye aralayacağını duyurdu.

Aydın, yazısında şu bilgileri verdi:

Pandemi sonrası özlediğimiz o festival için son hazırlıklar 

Covid-19 salgını hepimizi çoğu alışkanlıklarımızı yapamaz hale getirdi. Bunların bir kısmını ötelemek, ertelemek zorunda kaldık.

Uluslararası Bursa Festivali de onlardan biri.

Şimdi ülkemizdeki salgın vakalarının düşmesiyle birlikte Uluslararası Bursa Festivali için hazırlıklar yapılıyor.

İki yıldır pandemi nedeniyle yapılamayan festival artık yeniden seyircisine kavuşuyor.

Ağırlıklı Bursa Büyükşehir Belediyesi‘nin ve bir kaç sponsor firmanını desteğiyle yeniden kapılarını seyirciye aralayacak festival için Kültürpark‘taki Açık Hava Tiyatrosu‘nda da son tadilatlar yapılıyor.

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) Yönetim Kurulu ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kumova ile Genel Sekreter Fehim Ferik önceki gün tadilat ve bakım çalışmaları süren Açık Hava Tiyatrosu‘ndan Bursalılara festival hazırlıklarının tüm hızla sürdüğüne dair müjde verdiler.

Ne yalan söyleyelim, mesleğe başladığımızdan bu yana müdavimi olduğumuz Uluslararası Bursa Festivali’ni ve Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması‘nı biz de özledik.

BKSTV yöneticilerinin bu müjdesi Bursalı sanatseverleri de mutlu edecektir.

Pandemi kısıtlamalarıyla bunalan hemşerilerimizin de vakaların düşmesi ve aşılamanın giderek çoğalmasıyla kültür ve sanat etkinliklerinin başlamasını dört gözle beklediklerini düşünüyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?