‘Bursasporluluğumu elimden alamazlar’

‘Bursasporluluğumu elimden alamazlar’

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, “Ben bir tek takımın taraftarı ve üyesiyim o da Bursaspor. Benim Bursasporluluğumu kimsenin elimizden alması söz konusu değil” dedi.

Hatice DAL  olay.com.tr
Bursaspor’un son yapılan olağan genel kurulunda verilen önergeyle bir başka takımın şampiyonluğunu sosyal medya hesaplarından kutladıkları gerekçesiyle üyelikten ihraç edilen isimler arasında yer alan İYİ Parti Bursa Milletvekili ve İyi Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, OLAY Medya’yı ziyaretinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tatlıoğlu şunları söyledi: “Ben bir tek takımın taraftarı ve üyesiyim o da Bursaspor. 1998’den beri kulübün üyesiyim. Diğer arkadaşların da öyle olduğunu düşünüyorum. O dilekçeleri veren arkadaşların hassasiyetlerini de anlıyorum. Bunda bir sorun yok, ancak kongre divan kurulu başkanı dilekçe için tüzüğe aykırı diyor sonra başvuruyu onaylatıyor.”

DEPLASMANLARA GİTTİM

“Bizim Bursasporluluğumuzu kimsenin elimizden alması sözkonusu değil. Takım 2 yıl önce 1.Lig’e düştükten sonra bile ilk Karagümrük maçıyla birlikte deplasmanlarına giden bir taraftarım. Bize taraftarlık da yeter ama tabi ki bu konunun takipçisi olacağız ve bu hukuki garabeti ortadan kaldıracağız.

2906 nolu üyeliğimizi tekrar yerine koyduracağız. Bursaspor üyeliğimi benim elimden almaya kimsenin gücü de yok hakkı da yok. Biz birde şampiyon takımız, şampiyon taraftarız. Bizi nasıl kutladılarsa bizde kutlarız. İnşallah Süper Lig’e çıkıp tekrar o bayrağı Boğazici Köprüsü’ne astırıp bizi kutlamalarını sağlarız. Diğer arkadaşlarla birlikte Türkiye milletvekili sıfatlarımız var. Ben ayrıca İyi Parti’nin Grup Başkanıyım. Türkiye’de devlet protokolünde önemli olan bir makamda buluyorum. Türkiye’de sportif alanlarda başarılı olmuş kişi ve kurumları tebrik etmek tabii bir görevim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?