Gizem Kösoğlu Yılmaz, ilk kitabı “BabyJanda” ile annelerin yanında

Gizem Kösoğlu Yılmaz, ilk kitabı “BabyJanda” ile annelerin yanında

Hamilelik dönemi ve doğum sonrası dönem hakkında önemli bilgiler veren “BabyJanda” ajanda kitap raflarda yerini aldı. Gebelik ve doğum dönemlerinin uzman yorumlarıyla desteklendiği bu ajanda kitapta tüm sorularınıza cevap bulacaksınız. Doktor tavsiyeleri ile gebelik dönemi için oldukça kapsamlı bir rehber haline gelen BabyJanda, anne adayları için hem sıcak hem de anlamlı bir günlük görevi görüyor.

Hamilelik döneminden itibaren ne yapacağınızı bilemeyebilir ve endişeye kapılabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir bireyin katılması, sorumluluklarınızın artması ve zorlu hamilelik süreci psikolojik açıdan sizi etkileyebilir.

Tüm bu kötü düşüncelerin altında ise ezilmenize hiç gerek yok. Hayatınızda yaşadığınız en güzel ve en özel dönemlerden biri olan hamileliği ve anneliği sizler de gerekli yardımlarla heyecanlı ve mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk ve tek anne-bebek alışveriş danışmanı Gizem Kösoğlu Yılmaz’ın kaleminden okuyacağınız bu ajanda kitap, doktor tavsiyelerinden hamileliğin önemli dönüm noktalarına, bebeğinizin ve sizin sağlığınızı koruyacak alışveriş tavsiyelerinden çocuğunuz için doldurabileceğiniz size özel ajanda bölümlerine kadar pek çok önemli bölüm içeriyor.

İlk Günden Son Haftaya Kadar…

Gizem Kösoğlu Yılmaz, BabyJanda’yı bu dönemde ebeveynlere yol haritası olmak için kaleme aldı. Kitabın içeriğinde uzman kadın doğum doktorlarından gebelik tavsiyeleri, Yılmaz’ın hafta hafta gebelik için verdiği öneriler, gebelik dönemi ve doğum sonrası dönem için özel olarak hazırlanmış alışveriş tavsiyeleri, kendi anılarınızı yazabileceğiniz ve fotoğraflar yapıştırabileceğiniz takvim bölümleri gibi pek çok özel kısım yer alıyor.



İki çocuk annesi uzmandan tüm annelere…

Kendisi de iki çocuk annesi olan Yılmaz, bizzat kendi deneyimlerini ve önerilerini yazdığı bu kitabı, tüm annelerin bu dönemi eşsiz bir şekilde geçirmesi için yayımladığını dile getirdi. Tüm ebeveynlerin bebeklerine duygu dolu bir hediye bırakmasını isteyen Yılmaz, 16 yıldır uzmanlık alanı olan alışveriş tavsiyeleri ile de bu dönemi daha kolay bir hale getirmeyi ve annelerin bebekleriyle geçireceği zamanın daha doğru ve huzur dolu olmasını istediğini belirtti.

BabyJanda Anne Adaylarının tatlı heyecanına ortak oluyor

Bu sürecin zorlu ve stresli olduğunu bilen Yılmaz, kitabıyla hamilelik sürecinin yanı sıra gebeliği kolaylaştıracak alışverişler ve bebeğinizin gelişimi için gerekli olan ürünler hakkında da bilgiler veriyor. Müptela Yayınları tarafından basımı yapılan bu kitabı gebeliğini en iyi şekilde geçirmek ve çocuklarına bir armağan bırakmak isteyen tüm anne adayları tercih edecek.

Fiyatı: 45 TL

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?