Doğayı içeri taşıyoruz

Doğayı içeri taşıyoruz

Etro, Ralph Lauren, Versace, Armani Casa, Fornasetti, Roberto Cavalli, Missoni ve Pip Studio gibi dünya devi markaların desenlerini duvarlara taşıyan Tenda Exclusive, yaz koleksiyonu vitrine çıkardı. Yaşam alanlarını doğayla buluşturmaya hazır olan yeni koleksiyonda doğayı içeriye taşıyacağınız desenler ve tonlar tercih edilmiş.

2008’de Tenda Exclusive markasını kuran Yeliz Dinçakar, yıllardır tekstil ve duvar kâğıdı ağırlıklı olarak sürdürdüğü ürün yelpazesini biraz daha genişleterek dekoratif aksesuarlar da tasarlamaya başladı. Kişiye özel üretim yapan butik bir marka olan Tenda Exclusive, üstün kaliteli duvar kağıtlarını kumaş, hasır, vinil gibi tekstil seçeneklerine uygulayabiliyor.

 

Yeni nesil pano duvar kâğıdı uygulamalarıyla çok ilgi gören Tenda Exclusive, desen seçimleriyle oldukça iddialı. Son 2 yıldır ağırlıklı olarak özgün desenleri pano duvar kâğıdı uygulamasıyla evlere taşıdıklarının altını çizen marka, yeni sezon itibariyle dekoratif yastıklar, pleksi tepsiler ve aksesuarları da vitrinine taşıdı.

Hem seçim hem uygulama hem de satış sonrası destek konusunda oldukça hassas davranan Tenda Exclusive için en önemli kıstas tüketicilerin memnun olması.

Daha fazla bilgi ve fotoğraf ihtiyacınız olursa bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Duvar kağıdı ve ev tekstili konusunda hazırladığınız konulara içerik anlamında uzman bilgisi ihtiyacınız olursa yazmaya her zaman hazırız.

www.tendaexclusive.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?