Dekorasyona dokunan şallar

Dekorasyona dokunan şallar

Yüzde yüz pamuk kullanılarak tasarlanan ve tek tek çizilen illüstrasyonların nakışla şallara işlenmesiyle ortaya çıkan dört koleksiyona sahip olan bir marka Kalila. Çok sevilen, en değerli olan anlamına gelen Kalila, pamuklu şalları sadece kişisel bir aksesuar olmaktan çıkarıp eve dahil ediyor. İster runner ister throw, ister puf üzerine kullanabileceğiniz modernist desenlerle hayat bulan şalların nakışlarının her biri özenle işleniyor.

Endüstri mühendisi olan bir kadın girişimcinin kurduğu bir marka Kalila. Uzun yıllar boyunca kurumsal firmalarda pazarlama alanında çalışan markanın kurucusu, kızını dünyaya getirdikten sonra kurumsal hayata ara verip hayallerinin peşinden koşmaya başlıyor. Kalila işte tam da bu noktada doğuyor. Mükemmel kumaşları bulmak ve en iyisini yapmak için aylarca araştırmalar yapan ekip, nefes alabilir, rahat, yıkanabilir, dayanıklı ve dekoratif olarak da kullanılabilecek şallar üretmeye karar vermiş. Öncelikle konseptleri, Kalila markasının ruhunu yansıtacak şekilde, özel olarak tek tek illüstrasyonları çizilmiş. Sonrasında her biri nakışa uygun hale getirilmiş ve ince ince el emeği göz nuru nakış olarak %100 pamuk şallara işlenmiş. Üzerinde nakış bulunmayan düz renklerden oluşan organik boyalı bir seriye de sahip olan markanın en çok rağbet gören modelleri nakışlı olanlar.

Düşüncelerini ve hayallerini görselleştirmek ve bunu şallarla buluşturmak için nakışı seçen Kalila, nakışla işlemeyi de modernist bir biçimde yorumlayarak tasarımlarında kullanmayı tercih etmiş. Düş peşine hayatın ve düş peşine hayalin isimli iki koleksiyon da nakışlı modellerden oluşuyor.

Yaşam alanlarında ufak bir dokunuşla dinamik bir değişim gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi olan şalları dekoratif olarak evin her köşesinde kullanmak mümkün.

Çok sevilen, en değerli olan anlamına gelen Kalila, her ürünün bir hikayesi olması gerektiğine inandığı için ulaştığı herkese bir de teklifte bulunuyor. Kendinize ait çizimleri, hikayeleri, şiirleri, fotoğrafları ve benzeri hangi alanda bir yeteneğiniz varsa ekiple paylaşırsanız sizin hikayenizin tasarımını da gerçekleştirebiliyorlar ve koleksiyonlarına dahil edebiliyorlar.

Seni sen yapan ne?

Aynada gördüğün kişinin en çok nesini seviyorsun?

Her sabah uyandığında seni yataktan ne kaldırıyor?

Gelecekteki o güzel günü hangi düş süslüyor?

Nasıl bir yolda nasıl bir ruh haliyle yürüyorsun?

Kendini her gün durmadan, yorulmadan nasıl var ediyorsun?

Gücünü nereden alıyor, zayıflıklarını nasıl tamir ediyorsun?

Zihninle en çok neyi konuşuyorsun?

Kalbindeki sen, kendini ortaya koymak istediğinde ona ne diyorsun?

Bu hayatta seni, daha iyi yapan bir sen var.

Düşündüğünde içindeki kelebekleri uyandıran bir hayal var.

Kalabalıklarda fark edilmeni sağlayan bir renk var.

Onu bulmak, kendini keşfetmek, o güzel günü yaşamak için bir yol var.

Düş peşine…

www.kalila.com.tr

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?