DEVA Orhaneli’de kongre heyecanı

DEVA Orhaneli’de kongre heyecanı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın Başkanlığı´nda yapılan Orhaneli İlçe binası açılışı ve İlçe Kongresi´ne DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Orhaneli İlçe Başkanlığı hizmet binası görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın; “Türkiye’nin DEVA kadrolarına ihtiyacı var. Orhaneli ‘mizin, Bursa’mızın ve Türkiye’mizin sorunları çok fazla. Bunu biliyoruz. Ancak inanıyorum ki el birliğiyle bu sorunların üzerinden geleceğiz. Türkiye’de olduğu gibi ilçemizin de beklentisi olan liyakat sahibi yöneticileri iş başına getirmek üzere yola çıktık. Çünkü biz liyakat sahibi olan ve memleketleri için siyaset yapmak isteyen arkadaşları bir araya getirdik. Türkiye’ye ve Orhaneli ‘mize hizmet için geldik, buradayız.” dedi.

Açılış sonrası DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, İl Başkanı Serkan Özgöz ve Kurucu İlçe Başkanı Taner Ay öncülüğündeki partililer, esnaf ziyareti yaparak esnafın nabzını tuttu.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın kongreye gönderdiği özel mesaj davetlilere okunarak başladı.

Kongrenin açılış konuşmasını Orhaneli İlçe Başkanı Taner Ay yaptı. Daha sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın; “Bizler tüm gelişmiş demokrasilerde olan, adil, özgür ve eşit insanların yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Çabamız bunun için. Bu çaba için bugün Orhaneli´deyiz. Orhaneli’nin devası hazır, Bursa’nın Deva’sı hazır, Türkiye’nin Deva’sı hazır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgözİlk kongremiz olması sebebiyle çok heyecanlı ve gururluyuz. Öncelikle Kurucu İlçe Başkanımız Taner Ay´ı tebrik ediyor. Olağan kongremizin tüm Orhaneli’ ye ve bizlere hayırlı olmasını dilerim, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” dedi.

İlçedeki bir konferans salonunda gerçekleşen kongrede, Kurucu İlçe Başkanı Taner Ay yeniden başkan seçildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?