Bursaspor’u bu kadro Süper Lig’e çıkarır mı?

Bursaspor’u bu kadro Süper Lig’e çıkarır mı?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursaspor’da geride kalan genel kurulu değerlendirdiği ve yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini bugünkü köşesine taşıdı…

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Haftasonu Bursaspor’un olağan genel kurulunda yeni yönetim işbaşına getirildi. Süper Lig’e çıkma ve tahta açtırma vaadiyle işbaşına gelip, bunu türlü gerekçelerle başaramayan ve yeniden aynı vaatlerle genel kurul üyelerinin karşısına çıkan eski yönetime gösterilen ‘kırmızı kart yeni başkan ve kadrosuna da ders olmalı.

Zira, yeni yönetimin de aynı vaatlerle Bursaspor üyelerinden oy aldığı ortada.

Eğer yarın onlar da söz verdikleri halde transfer tahtasını açtıramaz ve Bursaspor’u yeniden Süper Lig’e çıkaramazlarsa bir daha delegenin karşısına çıkmamaları gerekir.

Kararlı söylemler ve iddialı vaatlerle Bursaspor taraftarını ve üyesini umutlandıran yönetimi kolay bir dönem beklemiyor.

Hemen işe koyulmaları sevindirici.

Ziyaretçi kabullerini ertelemeleri de olumlu. Ancak acilen yüklü bir mali tabloya ihtiyaç var. Vaatlerini gerçekleştirebilmek için bunu kısa sürede temin etmeleri gerekiyor.

Bursalılar da kendilerine destek olmalı. Yönetim, bu kentin 2 yıldır başarılamayan Süper Lig’e çıkma beklentisini muhakkak gerçekleştirmeli.

Yönetim içinde bizimde sevdiğimiz dostlar var. Onların da deneyimleriyle zorlu yolculuğa katkı koyacaklarına inanıyoruz.

Bursaspor bu kentin gözbebeği. Geçmişte sergilenen yanlış icraatlar nedeniyle bugün her kulübün kolayca altından kalkamayacağı ağır bir mali kriz yaşanıyor. Bunu akıllı bir finans yönetimiyle aşma yollarını bulmalılar.

Sezon sonunda yine hüsrana uğramamak için işi baştan sıkı tutup, Süper Lig’i olmazsa olmaz gören kadroyu oluşturmalılar.

Bursaspor’da şeffaf bir idari yapı kurulursa, kent dinamiklerinin kulübe yeniden desteği gelmeye başlayacaktır.

Keza taraftar zaten her şartta kulübünün yanında.

Onlar da sportif başarıyla birlikte kulübe olan Bursaspor’a sahiplenmelerini artıracaklardır.

Yeni yönetime Bursaspor’un yeniden Süper Lig’e çıkarma ve tarihe geçme fırsatı verildi.

O fırsatı iyi değerlendireceklerini umuyor ve diliyoruz.

Şimdi artık laf değil, icraat zamanı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?