La Tienda ile misafir ağırlama sanatı…

La Tienda ile misafir ağırlama sanatı…

Tadına doyulmayan yaz akşamı keyfi ritüellerinde baş sırada gelen yaz sofraları, konforlu ve rahat hissettiren mobilyalarla natürel manzaranın eşliğinde hafızalara kazınacak anılara imzasını atıyor. La Tienda, açık havada sosyalleştiğimiz şu günlerde doğa odaklı yaşama hayalini gerçekleştiriyor ve yaz keyfinin başrolünü kapan oturma grupları ve yemek takımlarına sahneyi bırakıyor.

1996’da Latin Amerika’dan ithal ettiği ev ve bahçe mobilyalarıyla İstanbul Gümüşsuyu’nda kurulan La Tienda, bu kez zevkle seçtiği mobilya ve aksesuarları, 2006 yılından bu yana Bodrum Ortakent mağazasında podyuma çıkarıyor. Her zaman farklı ve özgün olmaya özen gösteren markanın çatısı altında bulabileceğiniz ürünlerin çoğu el yapımı. Formları ve örgülü dokularıyla fark yaratan rattan örgülü mobilyalar, modern ve yalın tasarımlarla buluşarak lüks anlayışını açık havaya taşıyor. Dört mevsim boyunca dış mekânlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilen bahçe mobilyaları, kalitesi ve günün trendlerine uygunluğuyla da en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Dayanıklı olmaları ve kir tutmamaları nedeniyle şıklığından hiçbir zaman ödün vermeyen rattan modeller, özel bir bakıma da ihtiyaç duymadığından en çok tutulan modellerin başında geliyor.

Kaliteli malzeme seçenekleriyle ve farklı zevklere hitap eden modelleriyle açık hava keyfini ikiye katlayan La Tienda, bugün bahçe mobilyasından ev mobilyasına, banyo lavabolarından dekoratif heykellere kadar işin içinde el emeğinin ve sanatın bulunduğu her şeye dokunuyor ve hepsini showroom’una taşıyor.

Yenilikçi bakışıyla sadece ilgi alanına giren tüketicilere değil, otel, cafe ve restorantlara da toptan satış imkânı sunan La Tienda’nın yakın gelecekteki hedefi özgün, yaratıcı ve farklı modelleriyle her zaman merak uyandıran ve kaliteden vazgeçmeyen bir marka olarak yola büyüyerek ve gelişerek devam etmek.

www.latienda.com.tr 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?