İYİ PARTİ KURMAYLARI BURSA’YA GELİYOR

İYİ PARTİ KURMAYLARI BURSA’YA GELİYOR

İYİ Parti Ekonomi Kurmayları, Türkiye’ye Bursa’dan seslenecek. Meclis Grup Başkanı  Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kamil Erozan, Erhan Usta ve Prof. Ümit Özlale, 4-5 Haziran’daki programlarda BTSO, BESOB, MARSİFED ile İTSO’da iş dünyası  ve esnaf temsilcileri ile buluşacak, kapalı çarşı, Tarihi Hanlar Çarşılar Birliği ve küçük esnaf ziyaretleriyle de vatandaşın nabzını tutacak.

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığının, ekonomi kurmayları ile ilgili iki günlük yoğun programı, 4 Haziran Cuma Günü İl Merkezi’nde saat 11.00’de yapılacak basın toplantısıyla başlayacak.
Öğlen kapalı çarşı esnaf ziyareti ile devam edecek etkinlikler 14.30’da BESOB’da esnaf, 17.30’da da BTSO’da iş dünyası temsilcileri ile gerçekleştirilecek toplantılarla devam edecek.

5 Haziran’daki ikinci gün programı ise saat 10.00’da MARSİFED’de başlayacak, ardından 14.00’de İnegöl ilçe ziyareti, 15.00’de de İTSO’da sanayi ve ticaret erbabıyla bir araya gelinecek.

İYİ Parti Ekonomi Kurmaylarının Bursa Programı aynı gün saat 18.00’de Bursa BOAB’da yapılacak geniş katılımlı teşkilat toplantısıyla sona erecek.

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İki günlük yoğun programda ülke ekonomisinin içinde bulunduğu son durumun neyi ifade ettiğinin masaya yatırılacağını belirterek şunları söyledi:

“Partimizin birbirinden değerli ekonomi kurmayları, kendi uzamanlık alanlarıyla ilgili olarak;
İş dünyasının açmazları ve beklentileri neler?
Türkiye, dünya ekonomisinin neresinde yer alıyor ve nereye koşuyor?
Sayısal verilerle gerçekler nasıl bir tablo ortaya koyuyor ve hepsinden önemlisi kurtuluş için çözüm yolları neler? şeklindeki sorulara yanıt arayacaklar.
Kısacası ekonominin nabzı Bursa’da atacağı programımıza ilgi duyan hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?