Bursa’da önemli atamalar!

Bursa’da önemli atamalar!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımcı özerk birimi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde yapılan değişimleri bugünkü köşesinde paylaştı…

Aydın, yazısında şu bilgileri verdi:

Belediyelerimizde bürokrat değişimi kimi nedenlerle artık sıradan ve zorunlu hale geldi.

Verim alınamayan ya da kan değişimi gereken birimlerde görev yapan bürokratları belediye başkanları bazen kızağa çeker ya da emekliliğe zorlar. Ancak bunun kurumsal hafızayı da etkilememesi gerekir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımcı özerk birimi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde kısa süre önce bir dizi idari değişikliğe gidildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın onayı ile yönetim kademesine yeni bürokratlar atayan BUSKİ Genel Müdürlüğü, pandemi sonrası yoğun yatırım ve icraat dönemine de bu yeni isimlerle girmeyi kararlaştırdı.

Buna göre;
BUSKİ Teftiş Kurulu Başkanlığı’na eski İnsan Kaynakları Daire Başkanı Halit Karasu getirilirken, İnsan Kaynakları Şube Müdürü Bülent Bay da İnsan Kaynakları Daire Başkanı oldu.

Emekliye ayrılan Abone İşleri Daire Bakanı Ali Osman Toy’un koltuğuna ise Tahakkuk Şube Müdürü İsmail Başarır atandı. Uzun süredir Abone biriminde görev yapan Başarır’ın bu göreve daha evvel atanması bekleniyordu, kısmet bugüneymiş.

BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya ise emekliye ayrılan Ali Aydın’ın yerine İşletmeler 2. Bölge Daire Başkanlığı görevine getirildi.

BUSKİ Yenişehir Şube Müdürü Özel İdare kaynaklı Hüseyin Kaygısız da Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na verildi. Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü Kaya Gülsay vekalet ediyordu.

BUSKİ’deki atamaların ardından hemen devir teslimler de yapıldı. İdari tazelenmeyle kurumun programındaki yeni yatırımlarını da hızlandırması bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?