Rize’deki Manipilasyona Hatay Geçit Vermedi!

Rize’deki Manipilasyona Hatay Geçit Vermedi!

Kısıtlı normalleşme süreci 1 Haziran takvimi ile başladı. İYİ’ler sosyal mesafe kuralları çerçevesinde; İYİ Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, Haziran ayı olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, yoğun gündemli toplantının açılışında COVID-19 ve normalleşme süreci konusunda çeşitli açıklamalar yaparak, aslolanın hiç bırakmaksızın “maske-mesafe ve temizlik” kurallarının devamlılığı hususundaki hassasiyeti belirtti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize programında bulunan Hasanoğlu; “Rize’den ekrana yansıyanlar sadece yandaş medyanın, Rize ziyaretimizin provake edilen kısmıdır. Bizzat orada olduğum programda halkın yoğun teveccühü ile karşılaştığımız kendi kayıtlarımızda aşikar. Bu tip medya manipülasyonları ve ayak oyunlarına gelmeyecek kadar sağ duyulu ve çığ gibi büyüyen İYİ Partiyi durdurmaya çalıştıklarının ve çalışacaklarının farkındayız. Kaldı ki; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in Hatay ziyareti bu büyümenin gerçek ve en net yansımasıdır” dedi.
Toplantı gündeminin devamında, “yarın seçim olacakmış gibi” mahalle teşkilatlanması ve sandık görevlilerinin belirlenmesi konusunda yol haritası belirlendi.
Ana gündem maddesi İYİ Parti’nin Ekonomi Kurmayları TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili  Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU, Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan USTA ve Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit ÖZLAL, Uluslararası Politikalar Başkanı ve Bursa Milletvekili Sn. Ahmet Kâmil EROZAN’ın katılacağı “4-5 Haziran Bursa Ekonomi ve Sanayi Zirvesi” ile ilgili programın detayları paylaşıldı.
İYİ Parti Bursa İl Başkanı  Selçuk TÜRKOĞLU, 4-5 Haziran’da yapılacak Ekonomi ve Sanayi Zirvesi hakkında Osmangazi Teşkilatı’nı bilgilendirdi. Akabinde Osmangazi Belediye Meclisi toplantıları konusunda İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Büşra ŞAHİN, meclis gündemi ve ilgili konuları teşkilat mensuplarına aktardı.  Diğer gündem maddeleri de görüşüldükten sonra toplantı kapatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?