Değişim Başladı, Değişimciler Ant İçti! “Kararlıyız!”

Değişim Başladı, Değişimciler Ant İçti! “Kararlıyız!”

Değişim’i Bursa’da başlatmaya karar veren Türkiye Değişim Parti Bursa Teşkilatı’nın coşkusu İznik Kongresi ile devam etti. Mevcut başkan Latif Arslan’ın tek liste ile güven tazelediği kongreye Bursa İl Başkanı Bülent Çelik; “Toyumuza gelerek bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız sayın Coşkun Ağıryılmaz , Kocaeli İl Başkanımız sayın Volkan Karayel, Yalova İl Başkanımız sayın Hidayet Çabuk, İl Yöneticilerime, İlçe Başkanlarıma ve gönüldaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Değişim’i Bursa’dan başlatmaya niyetliyiz. Bursa değişirse Türkiye değişir.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Ağıryılmaz; “Bugün burada Değişim’in kısa zamanda ne kadar güzel bir yol aldığını görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kongremize katılan il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, partililerimizle güzel günleri yakın bir zamanda göreceğimize inancım tamdır.” dedi.

TDP İznik Latif Arslan; “Ülkemiz pandeminin ağır tahribat yarattığı, ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı bir dönemden geçiyor. Değişim ailesi olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Kutuplaşan siyasette milletimizi feraha çıkarmaya yemin ettik. Bunu gerçekleştireceğiz.” dedi.

İznik kongresine; MHP İznik İlçe Başkanvekili Can Demir, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Panzehir, DSP İlçe Başkanı Orhan Sevim, TDP Gemlik ilçe başkanı Özcan Yerlikaya, TDP Nilüfer ilçe başkanı Aydeniz Ertuğrul, TDP Osmangazi İlçe Başkanı Abdi Şahin ve TDP Karacabey İlçe başkanı Burcu Saygılıer, İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Yakup Erdem, İl Sekreteri Özlem Yerlikaya, İl Başkanvekili Ali Çoban, İl Başkan Yardımcısı Adem Sönmez ve Ese Bayram ile partililer katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?