ETİKETLEME OTOMASYONU OTOMOTİV SEKTÖRÜNE FAYDA SAĞLIYOR

ETİKETLEME OTOMASYONU OTOMOTİV SEKTÖRÜNE FAYDA SAĞLIYOR

Otomotiv sektörüne özel olarak kurulan robotik etiketleme sistemleriyle hatlarda yavaşlama ve durmalar engelleniyor, kalite standardı yakalanıyor.

Robotik etiketleme sistemine geçiş yapan otomotiv firmalarının en büyük kazanımları etiket – stok maliyetlerinde sağlanan tasarruflar ve kalitede standardı yakalamak oluyor. Robotik etiketleme ile; yürüyen bant üzerinde ürünün yavaşlamasına gerek olmadan etiketlerin doğru pozisyonlarda yapıştırılması, esnek üretim ve sıfır etiketleme hatası avantajları sağlanıyor.

KÜÇÜK BİR ROBOT YETERLİ

Zaman ve işçilik verimliliklerinin dışında kalitede standardı yakalamanın en büyük avantajlardan biri olduğu üretim süreçlerinde firmalar küçük bir robotla birlikte bile sistemlerini otomatize hale getirebiliyor.

Kaynak, iç lojistik, boyama ve etiketleme gibi daha birçok fonksiyon entegre sistemlerinin yer aldığı otomotiv sektöründe robotik etiketleme ile esneklik ve kalite standardı yakalanıyor.

İki ve çok eksenli çalışabilen robotlarla farklı yüzeylerin farklı noktalarına etiketleme yapılmasının yanı sıra yürüyen bant üzerinde ürünün durdurulması gerekmeden etiketleme mümkün oluyor. Böylelikle hatlarda yavaşlama ve durmalar engelleniyor. Bu durumda robotik etiketleme ile zaman ve işçilikte verimlilik sağlanıyor.

Federal Mogul, Delphi, Mutlu Akü ve İnci Akü gibi sektöründeki öncü firmalar için başarılı projeler gerçekleştiren NOVEXX SOLUTIONS otomotiv sektöründeki firmalara özel geliştirdiği projelerle etiketleme konusunda çözüm ortağı oluyor.

50 yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarında hizmet veren NOVEXX SOLUTIONS’ ın otomotiv projeleri ile tanışın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?