Değişim’de Bıçak Sırtı Geçen Kongrede Yükselen Ses; “Türkiye Değişim’e Hazır mısın!”

Değişim’de Bıçak Sırtı Geçen Kongrede Yükselen Ses; “Türkiye Değişim’e Hazır mısın!”

Türkiye Değişim Partisi; Gemlik İlçe Başkanlığı Kongresinde, demokrasi şöleni yaşandı. İki adaylı İlçe Kongresinde Mutlu Yaran ve Özcan Yerlikaya kıyasıya yarıştı. Kurucu aday Özcan Yerlikaya’nın güven tazelediği kongreye İl Başkanı Bülent Çelik, İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Özlem Yerlikaya, Seçim İşleri Başkanı Yakup Erdem , Osmangazi İlçe Başkanımız Abdi Şahin, Nilüfer İlçe Başkanı Aydeniz Ertuğrul, İznik İlçe Bakanı Latif Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Şahhanım Akyol, Teşkilat Başkanı Metin Arslan,  İl Başkanvekili Ali Çoban ve partililer katıldı.

Yerlikaya’nın listesinde; 1-Mehmet Çakar, 2-Çağdaş Çelik, 3-Sedat Örücü, 4-Feyzi Sarıkaya, 5-Yasin Özdemir, 6-Vedat Kebabcılar, 7-İrfan Yeşilyurt, 8-Sevil Saraç, 9-Yeliz Baylar Yaran, 10-Somer Çetin, 11-Murat Portakal, 12-Pelin Sarıkaya, 13-Selda Seymen, 14-Seçil Çelik, 15-Ümit Yüksel yer aldı.

Yeniden ilçe başkanı seçilen Yerlikaya; “Partimize gönül veren arkadaşlarımız sağ olsun bugün işlerinden, emeklerinden, evlerinden fedakarlık yaparak ilçe binamıza gelerek seçime katıldı. Pandeminin en ağır şartlarını yaşadığımız bugünlerde ülkemizi feraha çıkartmak için canımızı dişimize takarak, mesai kavramı olmaksızın çalışacağız. Genel Başkanım sayın Mustafa Sarıgül’e, İl Başkanım sayın Bülent Çelik’in şahsında il yönetimine bizlere iki adaylı bir kongre sağlayacak kadar demokrasi bağımlısı oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Başkanı Bülent Çelik; “Değişim kalıplar arasına sıkışan bir parti olmadığını, ilk seçimde iki adayın mindere çıkarak mücadele etmesi ile kamuoyuna birkez daha kanıtlamıştır. Bizler liderimiz sayın Mustafa Sarıgül’ün yolundan Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Türkiye Değişim’e hazırlansın.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Bursa Tdp il ve ilçelerini yürekten kutluyorum. Demokrasi ve Değişim Bursa, da başladı. Bülent Çelik Bşk nıma ve ilçe bşk larıma sonsuz sevgiler sunuyorum. ÇARE Sarıgül

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?