‘GELİN MUHALEFET PARTİLERİYLE MEMLEKET MASASINDA BULUŞUN’

‘GELİN MUHALEFET PARTİLERİYLE MEMLEKET MASASINDA BULUŞUN’

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un bu akşam katıldığı, 3 internet sitesinin ortak yayın yaptığı ”Yerel Gündem’ Programında Durmuş’un muhalefete çağrısı üzerine İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman canlı yayına bağlandı.

Yayına bağlanan İsmail Karaman ”Öncelikle iyi yayınlar diliyorum. Bursa’dan ilçe başkanları toplantısından dönmekteyim yayınınızı tam takip edemedim fakat Mustafa Başkan’ın ismimizi vererek muhalefet partileri ilçe başkanlarına yaptığı çağrıyı arkadaşlarımdan öğrendim. Bu sebeple yayına katılmak istedim. Öncelikle program sunucusu Saadettin Bey’e, Alperen Bey’e ve Mustafa Başkana nezaketlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Mustafa Başkana da buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum; gelin İnegöl’de Hdp ve Vatan Partisi HARİÇ, İnegöl’ümüzdeki tüm siyasi parti ilçe başkanları ile birlikte İnegöl’ü ve gençlerimizi, esnafımızı, sanayicimizi konuşalım. İYİ Parti’yi kurduğumuz 4 yıldan beri her türlü nefret ve hakaret dilinden muzdarip olan İYİ Partimizin İlçe Başkanı olarak şehrimizde sevgi dilini oluşturup Ankara’ya örnek olalım istiyorum.

Memleket Masası oluşturalım. Gelin bütün yerel basının katılımıyla kamera karşısına çıkıp İnegöl’ü konuşalım” dedi. Mustafa Durmuş ise ”teşekkür ederim Başkanım. Bizim işimiz çok, vaktimiz yok ama inşallah o programları da yaparız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?