Milli Bayramlarımıza Gösterilen İlgisizliğin Acı Gerçeği ile Karşılaştık!

Milli Bayramlarımıza Gösterilen İlgisizliğin Acı Gerçeği ile Karşılaştık!

“Geçtiğimiz hafta 18 Mayıs 2021 tarihinde, güzel ilçemiz Karacabey’de Filistin için sivil toplum örgütlerinin düzenlemiş olduğu basın açıklamasına katılan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Protokol bir gün sonra Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine armağan etmiş olduğu Milli Bayramımız olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda töreninde niye Yok.!!!” isyanın adresi İYİ bir isme ait.
İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı; “19 yıldır mevcut iktidar milli sevinçlerimizi ve gururumuzu gölgelendirmek için binbir gerekçe ve bahaneler üretiyordu. Bu yıl pandemiden dolayı kısıtlamalarda kutladığımız milli bayramımızda belediye başkanı ile başkan yardımcılarını, iktidar partisi meclis üyelerinin katılım sağlamaması ve bu konuda hiçbir şekilde açıklama yapılmaması ne kadar üzücü!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Yurtta Sulh, Cihanda Sulh.! Sözüyle beraber, iktidar ve Karacabey Belediyesi; gönül isterdi ki; Filistin için yapılan eylem gibi, Doğu Türkistan’daki Türk kardeşlerimiz içinde aynı itina ve sorumluluğu gösterebilmiş olsalardı. Filistin için açıklamalarda bulunan belediye başkanı ve iktidar partisi bir gün sonra kutlanan milli bayramımızda temsilci olarak Kadın Kolları Başkanı ve Yaşlılar Komisyonu Başkanı ile günü geçiştirmeye çalışmış olması milli bayramımıza gösterilen ilgisizliğin bir kez daha acı temayülü ile karşılaştık!
İYİ Parti olarak soruyoruz; dört bir yanı şehitlerimizin kanı ile kazanılmış vatanımızın Filistin kadar değeri yok mu!
Türklüğünü damarlarında akan kanda sonuna kadar hisseden, herkesin 19 Mayıs’ı, 23 Nisan’ı, Çanakkale Zaferi, 30 Ağustos’u kutlu olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?