MAZLUMA EREN, ZALİME ALP!

MAZLUMA EREN, ZALİME ALP!

Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden bugüne, her zaman olduğu gibi, yanlış kimden gelirse karşısında, doğru kimden gelirse yanında olmaya devam ediyor.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ALFATLI ve BBP Heyeti İHH Bursa Şubesi Başkanı Sayın Hüseyin KAPTAN ve Yönetim kurulu ‘nu ziyaret etti .

BBP Heyetinde Ekrem ALFATLI nin yanı sıra Bölge Müfettişi Salih UÇAK, GİK Üyesi Hasan USLU, BBP Bursa İl Başkanı Av. Haldun FİLİZLİ ve İl Başkan Yardımcısı Nail ARTUÇ’ta hazır bulundu .

ALFATLI “BBP olarak Filistinli kardeşlerimize maddi ve manevi desteklerini iletti ve “Bu dönemde en önemli görevlerimiz arasında ,kim ne kadar ,ne şekilde ve nasıl yapabiliyorsa yapsın bu mazlum coğrafyaya maddi yardımda bulunsun “dedi .Tüm Mazlum coğrafyalarda herseyini ortaya koyarak güzel hizmetler yapan İHH yönetimini ve gönüllülerini yürekten kutluyorum ,Rabbim onları ve güzel işler yapan herkesi ,korusun ve var etsin insallah “dedi.

ALFATLI, “İSRAİL DEVLET OLMA VASFINI UZUN ZAMANDIR YİTİRMİS ,SİYONİST BİR İŞGALCİ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR “dedi .

İsrail’in, Kudüs’te, Müslüman Filistin halkına uyguladığı, katliam boyutuna gelen baskı ve şiddet uzun zamandır devam ediyor.

Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinlilere yapılan saldırı, son olarak İsrail’in Gazze’yi bombalamasıyla, -son bilgilere göre- 61 ’i çocuk 36 kadın olmak üzere 212 kişi şehit edilmiş ve 1.400 den fazla ,masum, sivil Filistinli Müslüman yaralanmıştır.Kalleş saldırılar halen devam etmektedir .

Bu son saldırılar da göstermiştir ki, Siyonist İşgalci İsrail bir devlet değildir ,devlet olma vasfını yitirmiştir ,Filistin ‘in gerçek sahipleri masum müslümanları katleden bir cinayet şebekesidir .Kalleş ve zalim bir terör örgütüdür.Birgün bugüne kadar yaptıkları katliamların hesabını , elbet vereceklerdir .

İşgal altında direnen çocuklarımız, annelerimiz, gençlerimiz , yaşlılarımız o kutsal beldeleri hayatları pahasına terk etmeyen, duruşları ile Cenneti alan o güzel insanlara da en kalbi Teşekkürlerimi arz ediyorum.
Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak her daim Filistinli kardeşlerimizin ve Bağımsız Filistin Davasının yanındayız.
Yaşasın Zalimler için CEHENNEM … dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?