Sarıgül siyasi anlayışlarını Olay’da açıkladı: TDP neyi değiştirecek?

Sarıgül siyasi anlayışlarını Olay’da açıkladı: TDP neyi değiştirecek?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Türkiye Değişim Parti lideri Mustafa Sarıgül’ün parti çalışmalarını bugünkü köşesine taşıdı…

Yılmaz, yazısında şu önemli bilgileri verdi:

Uzun yıllardır güzel bir diyaloğumuz var… Enerjisi ve siyasi nezaketini her zaman yüksek bulduğumuz Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sürpriz yapıp Balıkesir’den Kocaeli’ye geçerken konuğumuz oldu.

Sohbetimizde…

“TDP neyi değiştirecek?” diye sorunca Sarıgül şunu söyledi:

“Türkiye Değişim Partisi önce siyasetin dilini ve yapılış şeklini değiştirecek. Rakiplerini ya da diğer partileri eleştirirken çözüm önerilerini de sunacak. Siyasete nezaket getireceğiz. Hoşgörü anlayışını yeniden getireceğiz.”

Bu noktada…

“Ankara’da büyük bir Vatan Sofrası kuracağız” deyip; o sofrada kırılan, dökülen, küstürülen, kıyıda-köşede kalmış milyonlarca yurttaşı buluşturacaklarını söyledi ve şunu da ekledi:

“Herkesin karnı doyacak. Bir tek evlat karnı aç yatağa girmeyecek. Herkes rahat konuşacak.”

Bursa İl kongresi haziran, kurultay temmuzda

Sohbetimizde… Teşkilatlanma bilgileri veren TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 20 Aralık 2020’den bu yana 60 ilde teşkilat kurduklarını söyledi.

Şunu vurguladı:

“Hızlı örgütlenen, çekim merkezi olan kitle partisiyiz. Aramıza katılanlara hangi partiden geldiklerini sormayız.”

Şunu açıkladı:

“Haziranın üçüncü haftası Bursa’da çok görkemli il kongresi yapacağız. Temmuz sonu da Ankara’da büyük kurultayımız var.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?