Bu oranlara bakmadan hareket etmeyin…

Bu oranlara bakmadan hareket etmeyin…

Koronavirüs ve tam kapanma derken Türkiye pazartesi gününden itibaren normalleşmeye başlayacak… Mayıs ayında otomobil üreticileri yeni kampanyalarını açıkladı. Buna göre bazı markalar ve sayılı modellerde ciddi sürprizler var…

2020 yılında araç piyasasında yaşanan fiyat hareketliliği vatandaşları uygun fiyatlı araç bulmaya yönlendirdi. Buna göre bazı markalar Mayıs sonuna kadar faizleri sıfırladılar.

Mayıs ayına özel kampanya hazırlayan markalardan Citroën, 167 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta olan yeni C3 modelinde 50 bin TL için 12 ay boyunca 0 faiz veya 5 bin TL nakit alım desteği sunuyor.

Fiat Professional, Mayıs ayında Pratico, Doblo ve Fiorino modelleri için 50 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi kullanım imkânı sağlıyor.

Tofaş Fabrikası’nda üretilen Fiorino’lar, ay sonuna dek 119 bin bin 900 TL’den, Fiat Doblo’lar ise 153 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Jeep, Mayıs ayında hayata geçirdiği satış kampanyasıyla Renegade ve sınırlı sayıda Compass modelini yüzde sıfır faizli kredi imkanıyla yeni sahipleriyle buluşturuyor.

Renegade’in 1.3 litrelik 150 HP’lik benzinli otomatik seçeneği kampanya dahilinde 100 bin TL’ye 12 ay ve yüzde sıfır faizli kredi ile satışa sunuluyor. Compass modeli ise 150 bin TL’ye 12 ay ve yüzde sıfır faiz seçeneği ile satın alınabiliyor.

Kia, Mayıs ayında binek modellerini 12 ay yüzde 0.99 faiz avantajlı kampanyalarla tüketicilerle buluşturuyor.

Opel’in kampanyası kapsamında Corsa modeline mayıs ayında 176 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ayrıca Corsa modellerinde 50 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 0,99 faiz imkânı sunuluyor.

Opel’in C SUV segmentindeki temsilcisi Grandland X modelinin belli donanımlarında 90 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 0 faiz imkânı sunuluyor. Mayıs ayına özel Opel Grandland X modelleri 369 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar ile showroom’lardaki yerini alıyor.

Peugeot Türkiye, Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, 2008 modelinde 50 bin TL için yüzde 1,09 faizli kredi seçeneği sunuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?