Ekonomiden sosyal yaşama kadar yaşanan sıkıntıların geride kalması umudu ile Ramazan Bayramınızı kutluyorum

Ekonomiden sosyal yaşama kadar yaşanan sıkıntıların geride kalması umudu ile Ramazan Bayramınızı kutluyorum

Kilisliler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği BaşkanV. Sanayici İş İnsanı Hakan Çakıcı; Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hakan Çakıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye’nin ve dünyanın gündemini koronavirüs salgınının işgal ettiğini, bu dönemde dayanışmanın daha da önemli hale geldiğini belirten Sanayici İş İnsanı Hakan Çakıcı, “Tüm müslüman aleminin, hemşerilerimin ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı özel günlerdir. Sokağa çıkma yasağının olduğu Ramazan Bayramı’nda evlerimizde kalarak koronavirüsle mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu yıl da dost ve akrabalarımızla aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygıyı birbirimizi ziyaret etmeden pekiştireceğiz.

Bu mübarek günlerin sağlığımız başta olmak üzere ekonomiden sosyal yaşama kadar yaşanan sıkıntıların geride kalması, salgınının gündemimizden çıkması, Filistin’de ve dünyanın farklı bölgelerinde İslam alemi Müslüman kardeşlerimize yapılan zulmün son bulmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere, sevinçte ve tasada tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren ve Türkiye’nin 81 ilinde görev yapan asker, polis, sivil tüm kamu personelimizin, basın mensuplarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın, Türkiye’ nin her yerinde bulunan Kilis’li ve Gaziantep’li hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bursa’da sosyal aktivitelerde ve yardımlaşmanın öncü ismi olan Özlem Yerlikaya’dan da Çakıcı’ya destek mesajı geldi. Yerlikaya; “İş insanımızda olan sayın Hakan Çakıcı’nın şahsında pandemi döneminde elindeki avucundakini paylaşan değerli hayırsever büyüklerimize ve insanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Kilis’e önemli hizmetleri olan Hakan Çakıcı beye tekrar teşekkür ediyorum. Çocuklara özel yapmış olduğumuz tüm projelerde sayın Çakıcı’nın büyük desteklerini gördük. Güneydoğu bölgemize batıdan yoğun bir yardım kampanyası başlatmıştık. Güneydoğu bölgemizdeki iş adamlarımızın da desteği ile önemli bir aşamayı geride bıraktık. Önümüzdeki günlerde gönül köprüsü ile bölge insanımız ile daha çok ilgileneceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?