Her ne kadar sevdiklerimizden uzak virüs gölgesinde bir bayram yaşıyor olsakta, bugünleride el birliğiyle geride bırakacağız

Her ne kadar sevdiklerimizden uzak virüs gölgesinde bir bayram yaşıyor olsakta, bugünleride el birliğiyle geride bırakacağız

Bursa’nın sevilen Radyo / Televizyon Program Sunucusu aynı zamanda organizasyon ajansı sahibi Furkan Aydın,  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aydın; “Maneviyat dolu bir Ramazan ayını geride bıraktık. Gerçekten nasıl bittiğini anlamadan tadı damakta kalan bir ay bitti. 11 Ayın Sultanı’nı uğurladık. Bugün artık bayram sevinci ile dolu evlerimiz. Her ne kadar sevdiklerimizden uzak virüs gölgesinde bir bayram yaşıyor olsakta, bugünleride el birliğiyle geride bırakacağız. “ dedi.

Aydın mesajına şu şekilde devam etti; “ Bayram neşedir,bayram güzelliktir,mutluluktur,sağlıktır,

kucaklaşmaktır. Bayram özlemlerin giderildiği, hasretliklerin bir nebzede olsa yok olduğu çok özel günlerdir. Bu özel günlerde maalesef ki yüreğimizi dağlayan haberler ile baş başayız. En kısa zamanda son bulmasını temenni ediyorum. Mesajımın başında söylediğim gibi her ne kadar virüs denilen belanın gölgesinde de olsa bayramlar güzeldir,neşedir,mutluluktur. Bu duygu ve düşünceler ile bütün islam aleminin akraba-eş,dost,arkadaş ve dostlarımın mübarek ramazan bayramlarını en kalbi duygularımla kutlar selam ve sevgilerimi sunarım.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?