Salgın Şartlarında Kendi Sitenizle Hastalarınıza Ulaşın

Salgın Şartlarında Kendi Sitenizle Hastalarınıza Ulaşın

DijitalDr Kurucu Ortağı Ansı Deniz Rona Bayıldıran: “Hizmetlerimizde salgın döneminde sağlık okuryazarlığına katkı sağlıyoruz”

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeyi sürdürürken, çevrimiçi dünyada sağlık konusunda sayısız bilgi paylaşılıyor. Böylelikle bilgi sahibi olmak isteyenler yanlış yönlendirebiliyor. Türkiye’de sağlık okuryazarlığının artması için çalışmalarını sürdüren ajans “DijitalDr”’nin Kurucu Ortağı Ansı Deniz Rona Bayıldıran, platformlarının sağlık uzmanları ve doktorlar için çok büyük avantajlar sağladığını belirterek” Bugüne kadar 100’e yakın sağlık uzmanı ile çalıştık. Sosyal medyada görünür olmak ve güven aşılamak isteyen sağlık uzmanları için oldukça pratik web siteleri tasarlıyoruz. Beslenme uzmanı, terapist ve doktorların ihtiyaç ile taleplerine göre tasarımlar yapıyor ve bugün SEO gibi internet dünyasında gereken her türlü desteği veriyoruz” diyor.

Sağlık uzmanları ve doktorların çevrimiçi dünyada bu konuda doğru bilgi arayanlarla etkileşimde olması artık çok daha büyük bir önem kazandı. “DijitalDr” platfromu dinamik tasarımlara sahip web siteleriyle salgından etkilenen sektöre destek olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ajansın kurucusu  Bayıldıran, salgın şartları da düşünüldüğünde internette bulunmanın artık sağlık uzmanları ile doktorlar için zorunluluk olduğunu söylüyor. Çevrimiçi dünyada bu konuda artan bilgi kirliliği de dikkate alındığında, sağlık okuryazarlığının artmasında alandaki uzmanlara büyük ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bayıldıran, ajans olarak hizmetlerini şöyle özetliyor:

“100’E YAKIN UZMANLA ÇALIŞTIK”

Biz de bugüne kadar 100’e yakın sağlık uzmanı ile çalışmış bir dijital tasarım ajansı olarak, sosyal medyada görünür olmak ve güven aşılamak isteyen sağlık uzmanları için oldukça pratik web siteleri tasarlamaya odaklandık. Beslenme uzmanları, terapistler ve doktorların ihtiyaç ve taleplerine göre seçilmiş tasarımlarla fonksiyonel ve ziyaretçi ile ilişki geliştiren web siteleri yapmaya başladık. Her sağlık uzmanının kendini en iyi şekilde ifade etmesine olanak sağlamak amacıyla kendi sözleri ve özelliklerine göre tasarlanmış web sitesi hazırlıyoruz. Dünyanın en çok kullanılan ve en güvenilir web sitesi platformu olan WordPress üzerinden hizmet veriyoruz. Tasarımda kullanabileceğimiz tüm web sitesi şablonlarını özel olarak sağlık uzmanları için optimum faydayı elde edebilecek şekilde seçiyoruz. Dolayısıyla hekimlerimiz, yüzlerce şablon arasından seçim yapmak zorunda kalmıyorlar. Tasarımdan teslimata kadar süremiz, içerik ve tüm detayların hazır olması halinde sadece üç gün sürüyor.

“SEKTÖRDE BİR ADIM ÖNE GEÇMEK İÇİN ŞANS”

Sağlık uzmanları, dijital dünyanın bir parçası olan web sitelerini genellikle bilgi kaynağı olarak görür. Danışan ya da hastaların, uzmanlık alanları ve hizmetleri hakkında bilgi alabilmesini ister. Dolayısıyla kendilerine özel hazırlanmış tıbbi web siteleri, hekimlerin kendilerini tanıtmak ve sektörde bir adım öne geçmeleri için bir şans. Özellikle hekim kendisini bir marka olarak konumlandırma hedefindeyse, tüm bilgilerini yani marka değerini bir araya toplamak için kendi web sitesine sahip olması son derece mantıklı.

“SİTENİZ SİZİN YAYIN ORGANINIZ”

Web siteniz bir nevi kendi yayın organınız. Hem hizmetlerinizle ilgili tüm bilgileri paylaşabilir hem de danışanlarınız ve hastalarınız ile yakın etkileşime girebilirsiniz. Web sitelerinde son dönem trend olan uygulamalar; video paylaşımları, anketler, takvim, canlı asistan ve hesap makineleri gibi bir dijital hizmet çeşitliliği ile ziyaretçilerinizle derin bir bağ kurmak çok daha kolay oluyor.

“SEO DESTEĞİ VERİYORUZ” 

Yeni web siteniz için gerek duyabileceğiniz hizmetleri hekimlerimize zaman kaybetmeden sunuyoruz. Mobil cihazlarla uyumlu web sitesi tasarımı, logo ve grafik unsurları tasarlayabileceğiniz grafik tasarım, SSL güvenlikli alan adı ve hosting, e-posta adresi ve e-posta gönderim altyapısı, görsel içerik stok yönetimi, blog yazıları ve içerik üretimi, arama motorlarında üst sıralarda masrafsız yer alınmasını sağlayan arama motoru optimizasyonu (SEO), daha büyük kitleye ulaşmak için kullanılabilen dijital reklam yönetimi, web sitesine ziyaretçi çekebileceğiniz sosyal medya hesaplarınız için içerik yönetimi, çevrimiçinde nasıl bir performansınızın olduğunu takip edebileceğiniz düzenli analitik raporlamalar. Bunların yanında etkili bir web sitesinde olmazsa olmazları; net ve belirgin bir site düzenlemesi, web sitenizi ziyaret eden kişilerin sizin geçmişinizi, başarılarınızı, klinik saatlerinizi, özel etkinliklerinizi ve daha fazlasını kolayca keşfetmesine olanak tanımasıdır.

“HER CİHAZDA KOLAY KONTROL”

Artık hepimiz cep telefonlarımızdan veya tabletlerimizden internette arama yapıyoruz. Dolayısıyla web sitenizin herhangi bir cihazdan tam performans görüntülenmesini sağlayacak bir tasarıma ihtiyacı var. Web sitenize bazı şeyler ekleyip kaldırabilmek isteyeceksiniz. Basit bir içerik yönetim sistemi kullanarak yeni niteliklerekleyebilmenizi, saatleri ve tarihleri değiştirebilmenizi ve içeriği gerektiği gibi düzenlemenizi kolay kontrollerle sağlıyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?