Pastel tonlarla naif yaşam

Pastel tonlarla naif yaşam

Yüzde yüz koton malzemeden ve zarif el işçiliğiyle şekillenen müslin örtüler, kırlentler, uyku tekstili ve crochet battaniyeler üreten Remberker, ürünlerinin tümünü belediyelerin desteklediği kadın kooperatifleri sayesinde üretiyor. Lokal ve etik bir perspektifle üretim yapmaya özen gösteren marka, hızlı moda sektörünün karşısında daha naif bir alternatif yaratmak istiyor.

İzmirli bir mimar olan İrem Süberker’in girişimi Remberker, anne olduktan sonra hem çocuklara dokunacak hem de ev tekstilini kapsayacak bir marka kurma hayaliyle can bulmuş. Yüzde yüz koton malzemeden ve zarif el işçiliğiyle şekillenen detaylara sahip Remberker’in ürün kategorileri müslin örtüler, kırlentler, uyku tekstili ve crochet battaniyelerden oluşuyor.

Lokal ve etik bir perspektifle üretim yapmaya özen gösteren ekip, bu yüzden tüm üretim süreçlerini kadın kooperatifleriyle ortak olarak ilerletmiş. Markanın çatısı altında görmüş olduğunuz ürünlerin tümü belediyelerin desteklediği kadın kooperatifleri sayesinde üretiliyor. El emeğinin ve kalitenin çok kıymetli olduğunun altını çizmek isteyen markanın amacı hızlı moda sektörünün karşısında daha naif bir alternatif yaratmak. Yumuşacık dokusu ve organik kumaş seçimiyle hem çocukların hem de yetişkinlerin gönlünü kazanan marka, koleksiyonundaki tüm parçaları pastel tonlarda tasarlıyor.

Bu seçim de marka karakterine daha sıcakkanlı ve naif bir izlenim katıyor.

Yakın gelecekte lokal ve küçük bir marka olma çizgisinden ayrılmadan yurtdışında da tercih edilen ve bilinen bir marka haline gelmek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?