CEREN GÜNDOĞDU’DAN YENİ BİR SINGLE: “BENİ EVE GÖTÜR”

CEREN GÜNDOĞDU’DAN YENİ BİR SINGLE: “BENİ EVE GÖTÜR”

Kendine özgü tarzı ve duru sesiyle adından sıklıkla bahsedilen Ceren Gündoğdu’nun yeni tekli çalışması “Beni Eve Götür” video klibiyle birlikte tüm dijital platformlarda yerini aldı.

“Beni Eve Götür”, yeniden yaşadığını hissedebileceği bir yer bulmaya çalışan bir kızın yolculuğunu anlatıyor. Sanatçı bu yeni şarkısıyla, salgın döneminde evde olmanın değerinin daha çok anlaşıldığı zamanlarda dinleyenlere ait hissetme duygusunu da birlikte yaşatıyor.

Onur Cabi yönetmenliğinde küçük bir köy olan Pehlivanköy’de çekilen klip Ceren Gündoğdu’nun oyunculuğuyla oldukça fazla dikkat çekiyor.

Dünyada bir köşe arıyor insan. Sığınmak, soluklanmak, ait hissetmek, özgür hissetmek için. Beni Eve Götür’ü ‘Hayatın bilinmezliği ve tekinsizliğine inat bir yuva düşleyen herkese ithafen’ yazdığını söyleyen sanatçı, gündelik hayat akışının içinde sıkışmış, yolunu ve yuvasını arayan, ‘buralardan kaçmak’ isteyen herkese yol arkadaşı olmasını diliyor şarkısının ve hem kendisine hem dinleyicisine usulca hatırlatıyor; ‘Zor bir günü atlatabilmenin yolu eve geri dönebilme hayalini yaşatabilmekten geçiyor.’

Nostaljik ve atmosferik synth ezgileri, dinleyicileri romantizm ve melankoli dünyasına davet ederken, sanatçının rüya gibi vokali samimi bir hikayeyi de beraberinde anlatıyor.

Söz & Müzik: Ceren Gündoğdu

Düzenleme: Mert Kasap & Onur Taşkan & Mert Sever

Elektrik Gitar: Onur Taşkan

Bas Gitar: Mert Sever

Davul: Bora Çifterler

Mix: Mert Kasap

Mastering: Brian Lucey 

CEREN GÜNDOĞDU

-BİYOGRAFİ-

Ceren Gündoğdu 1988 yılında İstanbul’da doğdu. 9 yaşında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı yarı-zamanlı Piyano Bölümü’nü kazandı. 2011’de Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. Aynı dönemde İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal-Tiyatro Bölümü’nde de eğitimini tamamladı. 2011-2013 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Broadway müzikali Sidikli Kasabası’nda başrollerden biri olarak görev yaptı.

Lise yıllarında kendi şarkılarını yazmaya başlayan Ceren, 2018 sonbaharında dinleyenleri yarım kalan bir hikayenin izini sürmeye davet eden melankolik teklisi Tepetaklak’ı yayınladı. Ardından yayınladığı Kardan Adam, Ani, Ben Hep Seni Sevdim, Sağım Solum Aşk ve Kayıp gibi şarkılarıyla bir şarkı yazarı olarak samimi, romantik ve melankolik bir müzik yaratmanın peşinde olduğunu bir kez daha dinleyenlere hissettirdi.

Halen, Zorlu Performans Sanatları’nda sahnelenen Damdaki Kemancı Müzikali’nde başrollerden biri olarak görev yapan Ceren, 20 Mart 2020’de sözü ve müziği kendisine ait 7 yeni şarkıdan oluşan ilk albümü ‘Kapalı Gözlerle’yi yayınladı. Albümden hemen sonra 29 Mayıs 2020’de babası Zafer Gündoğdu ile birlikte “İki Keklik” türküsünü yepyeni ve modern biz düzenlemeyle yorumlayarak sevenleriyle paylaştı.

13 Kasım 2020’de “Dünyada İkimiz” adlı single çalışmasını bağımsız olarak yayınlayan sanatçı, 08 Ocak 2021’de “Bazen Birden” adlı teklisini tüm platformlarda paylaştı. “Dert Bizim Kime Ne” ve “Değilsin Tanrı” adlı daha önceden yayınlamış olduğu parçalarını da akustik versiyonlarını duyurdu. 19 Mart’ta oyuncu Özgür Çevik ile birlikte “Tutsak” parçasını yorumlayarak tüm platformlarda paylaşan sanatçı, yeni şarkılarıyla birlikte müzikseverler ile buluşmaya devam ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/cerengundogdu__/

Twitter: https://twitter.com/cerengndgd

Facebook: https://www.facebook.com/cerengundogdu0/

TikTok: https://www.tiktok.com/@cerengundogdu__?lang=tr-TR

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?