Yaşamın Direksiyonunda Atölyesi Benliğinizin En Ufak Parçasına Kadar Uzanan Derin Yolculuğa Davet

Yaşamın Direksiyonunda Atölyesi Benliğinizin En Ufak Parçasına Kadar Uzanan Derin Yolculuğa Davet

Pandemi, ardı arkası kesilmeyen kriz haberleri, günlük yaşamın giderek ağırlaşan zorunlulukları derken iyice sıkışan ruhsal ve zihinsel halimizi iyileştirmek için yepyeni bir atölye kurgulayan Şebnem Toker, Yaşamın Direksiyonunda adını verdiği çalışmasında koçluk araçlarını, meditasyon tekniklerini ve enerji pratiklerini bir araya getiriyor.

Şebnem Toker 20 yıllık kurumsal yaşamında üst düzey yönetici asistanlığı yapan ve kariyerinde son olarak meslek eğitimleri de veren biri. Geçtiğimiz yıl, kişisel gelişim alanında da eğitimler vermeye başlayan Toker, uzun yıllar boyunca aldığı eğitimler sonunda şimdi kendi kurguladığı atölyesinde katılımcılarıyla öz motivasyon, enerji yenileme, hedef haritası ve kişinin atılımlarını engelleyen öz yargılar üzerinde çalışıyor. İnsanın ihtiyacının aslında topyekun bir mücadele olduğunu tespit ettiğini ifade eden Toker,  atölyedeki her bir öğretiyi kendi yaşamımda deneyimlediğini ve aldığı sonuçların muazzam olduğunu belirtiyor.

Yaşamın Direksiyonunda Atölye Çalışması Sıra Dışı Yöntemler İçeriyor

Meditatif bir yaklaşım ile yaratıcı enerjinizi özgürleştireceğiniz, sezgiselliği besleyen özel yöntemlerle tüm sesler kapandığında yalnızca kendi sesinizi dinleyebileceğiniz ve böylece rasyonel, analitik ve somut araçlarla kendinizi çözümlemeye başlayacağınız bir çalışma sunan Yaşamın Direksiyonunda atölyesi, kahraman kartları ve antagonistinizle tanışmak gibi özel ve farklı başlıkları da içinde barındırıyor. Atölyenin tasarımcısı Şebnem Toker şunları söylüyor: “İlginç, eğlenceli ve müthiş kişisel keşiflerin yapıldığı bu altı haftalık süreci kurgularken hem sağaltıcı hem de enerji yükseltici olmasını hedeflemiştim. Bana kalırsa gündelik yaşamın kalabalığı içinde kendimizi ve kendimizle temas kurmayı çok fazla es geçiyoruz. Oysa küçük anlar, kısa molalarla tıpkı bir sevgiliyle buluşur gibi kendimizle buluşabilmeliyiz. Birlikte yapacağımız 6 haftalık yolculuk boyunca keşfettiğiniz tüm güzel yönlerinizi bir araya getirip evrendeki iyiliklere bağlayabilir ve kendi muhteşem geleceğinizi oluşturabilirsiniz. Yaradan’ın verdiği güçle, siz istedikten sonra her şey mümkün!”

Şebnem Toker Hakkında:

Şebnem Toker, 1971’de İzmit’te doğdu. İngiltere’de Bournemouth College’de Büro Yönetimi eğitimi aldı. Ardından farklı sektörlerdeki büyük şirketlerde üst düzey yönetici ve yönetim kurulu başkanı asistanı olarak çalıştı. 2004’de Doğan Grubu’na katıldı ve grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Asistanı olarak görev aldı. 2012’den beri Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asistanıdır. 2020 yılında ilk kitabı “Zamanı Yakalayan Ofisler” i yayınlandı.

ICF Onaylı Yaşam ve İlişkiler Koçu olan Şebnem Toker, 2002 yılından beri evrensel yaşam ve şifa enerjileri ile çalışmaktadır. 2002 yılında Usui Reiki Master olmuştur. 2008 yılından beri Melek Enerjileri ve evrensel şifa enerjileri ile çalışmaktadır. 2011 yılından bu yana Güney Afrikalı Metafizik Öğretmeni Vernon Frost’un öğrencisidir, ezoterizm, metafizik ve şifa konularında eğitici eğitimleri almıştır. Seraphim Blueprint Enerji Şifası sistemi ile 2019 yılında Sevgili Özden Öke sayesinde tanışmıştır. Seraphim 1-2-3 Seviye Öğretmenlik yolculuğunu Özden Öke ve Alex Brandin’den almış olduğu eğitimlerle tamamlamıştır.

2016 yılından beri kendi iş ve yaşam tavsiyelerini blog yazılarında okuyucuları ile paylaşmakta, her sabah instagramda farkındalık postları yayınlamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?