DAHA NEYİ SATACAKSIN!

DAHA NEYİ SATACAKSIN!

“Orhangazi Belediye Başkanı Bekir AYDIN gün geçmiyor ki bir hizmeti başkalarına devretmesin…” sert eleştiriler İYİ bir isimden. İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya, Orhangazi Belediyesi ve Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın ilçe halkına hizmetten çok uzakta olduğunu belirterek; “2 yıldır başkan olan Bekir Aydın’ın icraatları ilçede tartışılır bir duruma geldi, ya devir ediyor yada belediyenin mülklerini satıyor. Mecliste soruyoruz; Nadır deresi Kanal Orhangazi ne oldu DSİ bakıyor, futbol sahamız neden suni çim oluyor il spor müdürlüğü bilir, kaldırımlar büyükşehirin, üstgeçitler karayollarının, ilaçlama büyükşehirin, su buskinin, iyi de senin görevin nedir Bekir AYDIN. Bahane bitmiyor vatandaşa nimet olarak sunduğunuz Büyükşehir yasası sizler için mazeret yasasına döndü. Mezarlıklar cenaze defin işlemleri büyükşehir’e, yüzme havuzu il spor müdürlüğüne, Göl Çamlık bölgesi Büyükşehir’e, kale orman bakanlığına, gençlik merkezi spor bakanlığına. İyi de senin görevin ne Bekir AYDIN. Daha önce sorduk tekrar soruyoruz; görevini yapacak mısın? Yoksa tam kapanma döneminde belediye hizmetleri devam edecek gibi komik ya da ” bu akşam çayları babalar demliyor” gibi dahiyane sosyal medya paylaşımların ile milleti bayıltırken satış ve devir işlemlerine devam mı edeceksin.

SATMAYA DOYAMADIN

Orhangazi tarihinin en büyük arsa satışlarını yaptın. Yaklaşık 70 milyon tl nin üzerinde Orhangazi halkının yerlerini sattın. Yetmedi tamamlayıp halkın hizmetine açman gereken yerleri bir yerlere devir etmeye uğraşıyorsun. Kaleyi ne ara devir ettin. Kininiz bitmedi mi, zihniyet değişmedi mi? 2004 te Kale devrildi naraları atanlardan farkınız yok. Aldığımız duyumlara göre anfi tiyatro bölgesinde ki Orhangazi Belediyesine gelir sağlayan çay bahçelerinin Bursa Büyükşehir’e devri için çalışmaların varmış.

SIRADA NELER VAR

Yeter artık Bekir AYDIN! Korkaklığının, beceriksizliğinin bedelini Orhangazi ödemek zorunda değil. Başka hangi planların var, bilgimiz olmayan daha nereleri, hangi yetkileri devrettin ya da devretmeyi planlıyorsun. Ancak emin ol ki yapacağın ve hemşehrilerimizi en çok mutlu edecek devir, koltuğunu devrettiğin gün olacaktır. Bir an önce yanlıştan dön dilekçelerini geri çek ve ilçemizde yaşayanları huzursuz etmeyi, ölmüşlerimizin kemiklerini sızlatmayı bırak artık.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?