İyi ki varsınız genç kardeşlerim’

İyi ki varsınız genç kardeşlerim’

Ak Parti Bursa eski Milletvekili Bennur Karaburun ‘dan Gemlik’li Gençlere: ‘ İyi ki varsınız genç kardeşlerim’ paylaşımı Gemlik Gençlik Merkezi tam kısıtlama günlerinde sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor.
Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri tam kısıtlama günlerinin yaşandığı günlerde sokak hayvanlarını beslemeye 16. Hafta besleme etkinliğiyle devam ettiler. Bursa Hayvanlarla Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Katırcı ile Hayvan severlerden Yeliz Altay ve Handan Tufan’ın da da katıldığı beslemede gençler Gemsaz, Kumsaz, Kurşunlu ve Göynüklü bölgelerinde sokak hayvanlarını hem mama hem de sevgi desteğinde bulundular.
Kurşunlu’da yaşadığı bölgedeki sokak hayvanlarına besleme yapan Gemlik’li gençleri gören Bursa Milletvekili Bennur Karaburunun tekerlekli sandalyesiyle evinden dışarı çıkıp gençlerin yanına gitti. Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleriyle bir süre sohbet eden Milletvekili Karaburun yapmış oldukları faaliyetten dolayı gençleri tebrik ederek onlarla bir süre sohbet etti. Karaburun daha sonra sosyal medya hesaplarından ‘Balkondan bakarken Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Gemlik Gençlik Merkezinin kıymetli üyelerini, değerli kardeşlerimi gördüm. Öylesine güzel yürekleri var ki.. Sokak hayvanlarını besliyorlar. İyi ki varsınız genç kardeşlerim’ şeklinde paylaşımda bulundu.
Gemlikli Hayvanseverler Ümran Akyavaş Mustafa Katırcı, Hülya Özarslanoğlu, Yeliz Altay, Handan Tufan gibi isimlerinde destekleriyle gönüllü gençlerin sokak hayvanlarına yönelik mama desteği önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?