İzocam, “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla yol haritasını belirledi

İzocam, “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla yol haritasını belirledi

İzocam bayileri, bu yıl çevrimiçi olarak düzenlenen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. İzocam’ın gelecek vizyonunun açıklandığı bayi toplantısı, ünlü konukların da katılımıyla renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

İzocam bayileri, bu yıl “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan’da çevrimiçi düzenlenen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi. Covid-19 tedbirleri kapsamında hepbirliktetamyolileri.com sitesi üzerinden çevrimiçi olarak organize edilen toplantıda, İzocam’ın zorlu pandemi koşullarına rağmen, bayileri ve çalışanları ile birlikte 2020 yılında imza attığı başarılar vurgulandı. Şirketin 2021 yılı ve ilerleyen dönemlerdeki yol haritasının açıklandığı bayi toplantısı, ünlü konukların da katılımıyla renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Toplantı açılışının ardından, yayına canlı olarak bağlanan İzocam Yönetim Kurulu Başkanı Farid Anabtawi İzocam bayilerine seslendi. Anabtawi, 2020 yılında küresel salgının ekonomideki olumsuz etkisine rağmen Türkiye’nin GSMH’de büyüme kaydettiğini belirtti. İzocam’ın da aynı dönemde büyüdüğünü ifade eden Anabtawi, bu büyümenin hem Türkiye’nin hem de İzocam’ın DNA’sına yerleşmiş olan ‘dayanıklılık’ özelliğinden kaynaklandığının altını çizdi. Anabtawi, hep birlikte daha ileriye gidebilmek ve birlikte daha çok başarıya imza atmak için bayilerin güvenine ve inancına daima ihtiyaç duyduklarını söyledi ve ekledi : “Bu zorlu dönemde hep birlikte ekip olarak gösterdiğimiz dayanıklılık bize başarıyı getirdi. Siz değerli bayilerimizin sergilemiş olduğu bu başarı bize ilham verdi. Daha çok başarmak ve büyümek, ancak sizlerin bize olan inancı ve sadakati ile mümkün. 50 yılı aşkın süredir göstermiş olduğunuz bu güven ve sadakat için teşekkür ederiz.”

Farid Anabtawi’nin konuşmasının ardından sözü devralan İzocam Genel Direktörü Murat Savcı; yaşattığı ekonomik olumsuzluklara rağmen 2020 yılının ilk yarısının pandeminin ortaya çıkışıyla birlikte durgun geçmesine rağmen, yılın ikinci yarısında piyasaların hareketlenmesiyle başarılı bir performans yakaladıklarını belirtti. Bu sayede pandeminin zorlu etkilerine rağmen 2020’yi bir önceki seneye oranla %30’a yakın bir ciro artışıyla kapattıklarını açıklayan Savcı, 660 milyon TL’nin üzerinde bir ciro elde ettiklerini kaydetti.

Sağlıklı yalıtımda “tam yol ileri”

Türkiye’de EUCEB sertifikasını İzocam Taşyünü ürünü ile alan ilk şirket olmaktan gurur duyduklarını belirten Savcı, 13 yıldır İzocam Taşyünü ve 12 yıldır İzocam Camyünü ürünlerinin bio çözünür olduklarının bağımsız bir kurum tarafından belgelenmiş olduğunun altını çizdi.

Sürdürülebilir ve sağlıklı yarınlar için farkındalıkla hareket eden İzocam’ın Polistiren bazlı ürünlerinin “HBCD İçermez” özelliği taşıdığını belirten Savcı, İzocam, XPS (Ekstrüde Polistiren) ve EPS (Expande Polistiren) ürünlerinde kalıcı bir organik kirletici olarak tanımlanan bu maddenin kesinlikle kullanılmadığını ifade etti. Murat Savcı, İzocam bayilerinin de Polistiren bazlı ürünleri satın alırken bu konuyla ilgili dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Yatırımlarda “tam yol ileri”

Toplantıda İzocam’ın yatırım hedeflerine dair de önemli açıklamalarda bulunan Murat Savcı, Tarsus Camyünü Tesisi’nde yaptıkları yeni baca filtresi yatırımında artık son aşamaya geldiklerini aktardı. Tesisin çevresel koşullarla en uyumlu şekilde çalışmasını sağlamak için yaptıkları bu çevre dostu teknolojik yatırımla, dünya standartlarında hava emisyon değerlerine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Murat Savcı, sunumunda “Sera gazı salımını standartların çok altına çekecek olan yeni baca filtresiyle sürdürebilir bir dünya için yaptığımız katkıyı bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz” dedi. Yine aynı tesiste yeni bir paketleme sistemine geçiş yapmak için gerekli tüm yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi. Savcı, kesintisiz hizmet verebilmek için camyünü tesisindeki fırında da sürekli yenileme çalışmalarıyla yatırımlarını sürdürdüklerini de ekledi.

Tesis yatırımları dışında, dijital yatırımlara da hız kesmeden devam ettiklerini belirten İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, “Gelişen teknolojiyle birlikte, iş yapış biçimlerinde çağın gerektirdiği değişimi gerçekleştirmek amacıyla müşteri odaklı dijitalleşme yatırımlarına ara vermeden devam ediyoruz. İzocam olarak geleceğin dijital dünyasındaki yerimizi almak için şimdiden çalışmalarımıza başladık ve gerçekten devrim niteliğinde dijital projelerle karşınızda olacağız” dedi.

Toplantı renkli etkinliklere sahne oldu

2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nın etkinlik bölümü ise ünlü isimlerin katılımıyla eğlenceli, bilgilendirici ve renkli anlara sahne oldu. Toplantının sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol, katılımcılarla birlikte Kelime Oyunu yarışması gerçekleştirdi. Ünlü sanatçı Işın Karaca verdiği konserle akşam yemeğine renk kattı.

Beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Covid-19 döneminde beslenme konusunda aydınlatıcı bilgiler paylaşırken, İtalyan Şef Danilo Zanna katılımcılara özel yemek tariflerini aktardı. Ünlü Astrolog Dinçer Güner de toplantı kapsamında gerçekleştirdiği sohbette astrolojik öngörülerini paylaştı. Ekonomist Ali Ağaoğlu ise, Covid-19 sonrası dönemde karşılaşılacak ekonomik, politik ve sosyolojik öngörülerini paylaştı.

İzocam Yönetim Kurulu Başkanı ile Başkan Vekili’nin canlı bağlantılarla katıldığı Ciro Ödülleri Töreni’nde ise İzocam’ın ihracattaki ve Türkiye’deki en başarılı bayileri açıklandı. İzocam 2020 İç Piyasa Ciro Ödülleri kapsamında, birincilik ödülünü Kocaeli’nde faaliyet gösteren İzocam Bayisi Karalar Yalıtım, ikincilik ödülünü İstanbul’da faaliyet gösteren Himerpa ve üçüncülük ödünü ise İzocam’ın Bursa Bayisi Maraton aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?