“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BÜYÜYORUZ”

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BÜYÜYORUZ”

Mustafa Sarıgül ile yola çıkan, onbinlerin katılımı ile büyümeye ve hızla teşkilatlanmaya devam eden Türkiye Değişim Partisi (TDP)  kurmaylarının il teşkilatlarına ziyaretleri devam ediyor.

Türkiye Değişim Partisi, Değişim Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Bursa’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

TDP İl Başkanı Bülent Çelik, İl Yönetim Kurulu, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulları, Başkan Ceylan ve beraberindeki MYK üyelerini coşkulu ile karşıladı.

Ziyarette Başkan Ceylan, kadın kolları çalışmaları başta olmak üzere İl ve İlçe teşkilatları hakkında İl Başkanı Bülent Çelik’ten detaylı bilgiler aldı.

CEYLAN: YEREL BASININ DESTEKÇİSİYİZ

Açıklamalarına basın ve özellikle yerel basın mensuplarına verdikleri önemden bahsederek başlayan Değişim  Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, yerel basın mensuplarının TDP’ne verdikleri değeri hissettiklerini, ulusal basının bertaraf olmamak için taraf olduğunun farkında olduklarını ve Türkiye Değişim Partisi iktidarında ise yerel basın başta olmak üzere taraflı tarafsız tüm basın mensuplarına destek olacaklarını vurguladı.

CEYLAN MÜJDEYİ BURSA’DAN VERDİ

Türkiye Değişim Partisi iktidarı ile vatandaşın yüzünün güleceğini müjdeleyen ve ‘Taş Pişen Kazanlarda, Aş Pişecek’ diyen Başkan Canan Ceylan: “Biz iktidara geldiğimizde 81 ilde aynı anda tarım, üretim ve istihdam hareketini başlatacağız. Fabrikalar açılacak, geçmişteki gibi fabrikaların dumanları tütmeye devam edecek. Evlerde şuan taş pişen kazanlarda aş pişecek” dedi.

“SİYASETİN DİLİ DEĞİŞECEK”

Türkiye Değişim Partisi’ni anlatmaya sevgiden başlayan Canan Ceylan: “Siyasetin dilini sevgiyle sürdüceğiz. Trakya’dan Kars’a sevginin hakim olduğu bir siyasi anlayış getireceğiz. Siyasetin dili değişecek, gençlerin geleceği değişecek, kadınların geleceği değişecek, bizimle birlikte bambaşka bir kadın profili olacak, değişim kadınları konuşulacak her yerde. Her kadın kendi ayakları üzerinde duracak.” dedi.

“BURCA BAYRAĞI DİKECEK”

Bursa’da heyecanı diri tutan tüm teşkilatı ile gece gündüz demeden çalışan bir il Başkanı olduğunu dile getiren Ceylan: Bursa’da bayrağı Bülent Çelik’e teslim ettik. Bülent başkanımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki bayrağımızı en iyi şekilde temsil edecek” dedi

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BÜYÜYORUZ”

Dört ay gibi bir kısa bir sürede 65 ilimizde Türkiye Değişim Partisi teşkilatlanmasının tamamlandığını vurgulayan Ceylan:  “65 il ve her ilde de 4-5 ilçemiz teşkilatlanmamızı tamamlıyor. Allah kısmet ederse Haziran ayında Genel Merkez kurultayımızı yapmayı planlıyoruz. Kurultayın ardından biz de seçime hak kazanmış bir parti olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Bülent Çelik nezaretinde İl Kadın Kolları Tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Canan Ceylan, yapılan hediye takdiminin ardından Bursa’dan ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?