ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI TÜM ÜLKE TEK YÜREK OLDU!

ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI TÜM ÜLKE TEK YÜREK OLDU!

Uraz Kaygılaroğlu öncülüğünde pek çok ünlü isim, 23 Nisan Cuma akşamı, çocuk istismarına dikkat çekmek ve UCIM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne destek olmak üzere Instagram’da büyük bir kampanya başlattı ve bir saat içerisinde derneğin SMS ve banka hesap numaralarına toplam; 1.172.720-TL. bağış toplandı.  “16 şehirde 16 önleme merkezi” açmak üzere yola çıkan UCİM Derneği, toplanan miktarla öncelikle; İstanbul, Konya, Erzurum, Kayseri, Mardin, Ordu, Antalya, Van illerinde önleme merkezlerini Haziran ayında hızla açacağını duyurdu.

Çocuk istismarıyla mücadele kapsamında pek çok ilde eğitimler yapan, proje ve dava yürüten UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin sözcüsü ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 23 Nisan Cuma akşamı instagram hesabından canlı yayın yaparak; derneğin yürüttüğü “Güçlü UCİM, Güçlü Çocuklar” kampanyasına destek çağrısı yaptı, banka hesapları ve SMS yoluyla 8246 numarasına bağış yapılmasını istedi. Cem Yılmaz, Özge Özpirinçci, Edis Görgülü, Doğa Rutkay, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Gupse Özay, Sarp Apak, Kerem Bursin, Melikşah Altuntaş, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç, Demet Özdemir, Demet Evgar, Şebnem Bozoklu, Pelin Kaya, Esra Bilgiç, Nilperi Şahinkaya, Merve Özbey, İbrahim Büyükak, Damla Sönmez, Cemal Can Canseven, Berkan Karabulut, Didem Soydan, Oğuzhan Koç, Kaan Yıldırım’ın da aralarında olduğu birçok ünlü isim; 23 Nisan akşamı ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun instagram hesabına konuk oldular.

Halkın büyük heyecanla desteklediği bağış gecesinde, kampanyaya katılan ünlü isimler de bağışta bulundu. Mersin Valiliği izni ile toplam 694.720-TL değerinde SMS birlikte 1.172.720-TL bağış toplayan UCİM ülke çapında ihmal ve istismarı önleme merkezlerini açmak için seferberlik başlattı. 16 şehirde 16 önleme merkezi ile yola çıkan UCİM İstanbul, Konya, Erzurum, Kayseri, Mardin, Ordu, Antalya, Van başta olmak üzere açılacak önleme merkezleriyle ihmal ve istismarla mücadelede seferberlik başlatacak. Bugüne kadar binlerce davada çocuklara hukuki destek sağlayan UCİM Derneği, yüzlerce çocuğa rehberlik hizmeti vermeye devam ediyor.

Proje kapsamında tam zamanlı avukat ve ruh sağlığı uzmanları ile faaliyet gösterecek UCİM, Haziran ayı itibariyle ülkenin 7 bölgesinde 16 şehirde merkezlerini açarak tüm ülkeye ulaşmayı hedefliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?