CHP’nin Gemlik’te Israrla “İYİ Niyet” Protokolü’nü Uygulamamasına Kırgınız!

CHP’nin Gemlik’te Israrla “İYİ Niyet” Protokolü’nü Uygulamamasına Kırgınız!

Gemlik’te Millet İttifakı’nda büyük hayal kırıklığı! Yavuz’dan üzüldüm açıklaması İYİ Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz yaptığı yazılı açıklama ile son süreci değerlendirdi.

Yavuz açıklamasında, “Malumunuz olduğu üzere 31 Mart yerel seçimlerine CHP ile İYİ Parti teşkilatları Millet İttifakı olarak birlikte girmişlerdir. İttifak gereği olarak meclis kadroları oluşturulmuş, seçim sonrası belediye yönetimi için protokol yapılmıştır. Bu birliktelik ve güç birliği uzun süredir Gemlik’te devam eden AK Parti siyasi iradesini değiştirmiş ve Millet İttifakının başarısıyla adayımız Uğur Sertaslan Gemlik Belediye Başkanı olmuştur.
İYİ Parti de 2 meclis üyeliği kazanmıştır. Meclis üyelerimiz komisyonlarda Gemlik için başarılı çalışmalar yapmaktadır. Yerel seçimlerin sonuçlarına bakıldığında seçimin kazanılmasında İYİ p Partiarti seçmeninin verdiği desteğin önemi oldukça barizdir. Bu birlikteliğin ifadesi açısından, parti yönetimlerince imzalanan protokolün uygulanmasını ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulum CHP İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı nezdinde sürekli talep etmemize rağmen; protokol deki belediye başkan yardımcılığının İYİ Parti kadrolarınca bugüne kadar temsil edilmemesi oldukça manidardır.
Geçtiğimiz sürede kaybettiğimiz, “Allah’tan gani gani rahmet diliyorum” Bayram Demir Başkanımızın vefatı hepimizi çok üzmüştür. Geldiğimiz süreçte devlette devamlılığın önemine binaen protokolün uygulanmasını talep ederek, başkan yardımcılığına atamanın İYİ Parti kadrolarından yapılmasını istememize rağmen, bugün protokol uygulanmayarak CHP meclis üyesinin atanması bizleri ve tüm İYİ Parti seçmenlerini üzmüştür. İYİ Parti Teşkilatları Millet İttifakının yerel ve genelde Türkiye için çok önemli olduğunun bilincindedir. İYİ Parti kadroları Hem yerelde hem genelde ülke yönetiminde bulunacak kabiliyettedir. Dolayısıyla protokolün uygulanmaması emek veren İYİ Parti Teşkilatlarını oldukça üzmüştür”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?