Büyükşehir’in Bile Unuttuğu İlçe Karacabey’de Ulaşım Sorununu Ne Zaman Çözeceksiniz!

Büyükşehir’in Bile Unuttuğu İlçe Karacabey’de Ulaşım Sorununu Ne Zaman Çözeceksiniz!

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı Soruyor; “Var olan yeşil alanı yok ederek temelini attığınız tesise bile sahip çıkmıyorsunuz! Yeşili köküne kadar kuruttunuz!” Karacabey’de Büyükşehir destekli tesisin kaderine terk edilerek atıl duruma düşürülmesi İYİ’lerden sert tepki.

İlçe Başkanı Fatih Karabatı; “Temelini atarken ağzımızda tüy bitti. Yeşilin üstüne temel atmayın, bitiremeyeceksiniz dedik, dinlemediniz! Şimdi çok mu iyi oldu, tesisi kaderine terk ettiniz! Temelini şaşa ile attığınız tesisin ne günahı vardı da bir daha yüzüne bakmadınız!

Dün gibi hatırlıyoruz 2019 yılında mangalda kül bırakmayarak Büyükşehir’e attırdığınız ve “bizim ağabeyimiz bize her zaman sahip çıkıyor” diyerek ağzınızın suyu yavyan yavyan akarak Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini. Yıl kaç 2021! Ortada ne var, kaderine terk edilen su basmanı! Oy uğruna seçim öncesi başlatmış olduğunuz bu projeye ilçede yaşayan hemşehrilerimizden de haliyle tepki oluştu. Hemşehrilerimiz bize “yeşilin tepesine bu temeli atıp, öylece bıraktılar, ne olacak burası?” diye sorular soruyor. Karacabey Belediyesi’nin var olanı yıkmak, yapılacak olan projeleri de yarım bırakmak gibi bir adeti vardı, şimdi bu tasarrufun Büyükşehir’de de tecelli ettiğini görüyoruz!

İYİ Parti Karacabey kurulduğu günden bugüne kadar ilçenin yol sorununu çıktığı her platformda yüksek sesle anlatmıştır. Mahallelerin ulaşım sorunları, köy yollarının Allah’a emanet oluşunu defalarca tekrarladık. Karacabey Belediyesi’ne bu konuları tekrar hatırlatmış olsak diyecekler ki; “Büyükşehir” Topu Büyükşehir’e atmakla siz mevcut sorunları çözebiliyor musunuz! Seçim zamanı kapı kapı dolaşıp “3’lü olsun güçlü olsun” diyerek topladığınız oyların hakları bugün yakanıza yapıştı! Büyükşehir ile aranızda ne geçti de bu proje temeli atıldıktan sonra bir gelişme olmadı. Faaliyet Raporlarınızda maşallah kes kopyaladan başka bir tarzınız yok!  İlçe halkının ağzına bir parmak bal çalıp susmakla, susturmakla Belediyeci’lik olmaz! İYİ Parti Karacabey Teşkilatı, yaşadığı ilçenin menfaatleri doğrultusunda olan tüm işlerin takipçisi olmaya, vatandaşlarımızın şikayetlerinin arkasında olacağız.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?