Pazarcı Esnafını Kaderi ile Baş Başa Bıraktınız Ama İYİ’ler Onları Yalnız Bırakmayacaktır!

Pazarcı Esnafını Kaderi ile Baş Başa Bıraktınız Ama İYİ’ler Onları Yalnız Bırakmayacaktır!

Karacabey Pazar Yeri’nin yıkım kararına  İYİ Parti Gençlik Kolları anket çalışması yaptı. Karacabey de vatandaşların gözü kulağı olan İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı yaptığı saha çalışmasında esnafların tepkilerini not aldı
Esnaf; “Pazarlarda emek veren biziz bize danışıldı mı, “ne istiyorsunuz;?”  diye Allah’a şükür bize belediyeden bir soru yöneltilmedi, “şikayetiniz var mı?” diye sorulmadan yıkım kararı almak ne derece doğru! Alınan karar yanlış, sesimizi duyun.” ifadeleri kullanıldı.
Yapılan anket sonucunda pazarcı esnafının %99 ‘unun bu kararı onaylamadığını tespit eden İYİ Parti Karacabey Teşkilatı konuyu üst perdeye taşımaya hazırlıyor. İlçe Başkanı Fatih Katabatı; “Yıkmak kolay, zor olan var olanı güzelleştirmek. Pandemi döneminde esnafımız kan ağlarken  pazar yerinin yıkılmak istenilmesinin mantığını çözemedik. Çözümü yıkım olarak gören Belediyenin bu çalışmasına şiddetle karşıyız. Pazarcılar yağan yağmurda akan çatıdan, esen rüzgardan, kışın köylü pazarındaki esnafın nasıl eziyetler çektiğini vatandaş olarak hepimiz görüyoruz. Pazarcı esnafımızın istediği yıkım değil. Bu ilkel koşullardan kurtulmak istiyor bu zorlu süreçte istenilen sadece çatı ve yan duvarların kapatılması. Maalesef ki; bunu yapmayan  yapmak istemeyen diktatör bir yönetim ile karşı karşıyayız. Fakat biz bu sorunun arkasında duracağız ve çözüm için meclise taşıyacağız . Şunu unutmasınlar ki; pazarcı esnafını yalnız değildir!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?