Koçoğlu’ndan kamuyu dolandıranlara suç duyurusu

Koçoğlu’ndan kamuyu dolandıranlara suç duyurusu

Ticari Danışman Koçoğlu’ndan kamuyu dolandıranlara suç duyurusu
 
KOÇOĞLU, Kamuyu dolandıran Önes Hediyelik Ltd. Şti., Sevinç Butik ve Münferit Müdür Hakim Özen hakkında suç duyurusu başlattı.
 
Ticari Danışman Abdullah Koçoğlu basına yaptığı açıklamada, kamuoyunu nitelikli yollarla dolandırdığını iddia ettiği internette hakkında çok sayıda dolandırıcılık iddiası yer alan ÖNES HEDİYELİK SAAT GÜMÜŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, şirketin Instagram’da yer alan 55,9 bin takipçisi bulunan paravan satış platformu @sevinc.butik.ayakkabi.canta mağazası ve söz konusu şirketlerin Münferit Müdürü HAKİM ÖZEN isimli şahıs hakkında VERGİ KAÇIRMA ve NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK iddiaları ile suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.
 
Danışman Koçoğlu, kamuoyunu yakından alakadar eden konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi:
 
“Bir yakınım, sosyal medya üzerinden @sevinc.butik.ayakkabi.canta hesabındaki muhatap kişi ile bağlantı kurarak KAPIDA ÖDEME seçeneği ile 2 adet ürün satın aldı.
 
Satın alınan ürünler ile ÖNES HEDİYELİK SAAT GÜMÜŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından gönderilen tek ürün arasında hiçbir alaka yok. Yanı sıra ürünle birlikte fatura gönderimi de sağlanmadı. Sonrasında mağduriyet telafisi ve fatura talebi için, sözde firmaya erişim sağlamaya çalıştığımızda gerek Instagram hesaplarından gerekse 0541 639 46 76, 0538 884 09 07 Whatsapp hatları üzerinden engellendik. Sözde MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI olan 0212 945 05 29 nolu telefona ise erişim sağlayamadık. Anlayacağınız, firma varla yok arasında ve hem kamuoyunu dolandırıyor hem de DEVLETİ.
 
Nitelikli dolandırıcılık iddiamızı doğrulayan yazışmaların ve bağlantılı delillerimizin tarafımızda hazır bulunduğu olayda; ÖNES HEDİYELİK SAAT GÜMÜŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Münferit Müdür HAKİM ÖZEN ve şirketin Instagram’da yer alan paravan satış platformu @sevinc.butik.ayakkabi.canta mağazası hakkında suç duyurularını başlatması için, şirketler avukatımız Arb. Av. Abdullah Serdar ÖNÜR’ü yetkilendirdik. Gayemiz, kamuoyunda daha fazla insanın mağdur olmaması adına elimizden geldiğince tedbir sağlamak.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?