SINAVA HAZIRLANMA SANATI ile MUTLU VE SAĞLIKLI BİR GELECEĞİN İPUÇLARI

SINAVA HAZIRLANMA SANATI ile MUTLU VE SAĞLIKLI BİR GELECEĞİN İPUÇLARI

Biyoloji lisansının ardından moleküler biyoloji alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra biyoloji öğretmenliği alanına yönelen Serhan Dinçbaş, Sınava Hazırlanma Sanatı adlı eserinde; sınav süreci ve öncesine dair kapsamlı bilgiler veriyor. Eğitimci olmanın deneyimlerini, mesleki birikimiyle birleştiren yazar; beslenme konusundan yaşamı sade ve güzel kılabilecek önerilerle her yaşa hitap edecek pratik bilgileri okurla adeta sohbet eden, akıcı bir anlatımla paylaşıyor.

“Hayat bir sınavsa o zaman bu sınava doğru hazırlanmak gerekmez mi?” sorusunu soran Sınava Hazırlama Sanatı; okura hayatın hangi evresinde ve hangi yaşta olursa olsun, henüz yapılacak çok fazla şey olduğunu söylüyor. Bu anlamda sınav öncesinde yaşanan stresin kaynağına inerek onu en baştan ortadan kaldırmak, sağlıklı yaşamı hayat boyu sürdürülebilir bir refleks haline getirmeyi amaçlayan eserde; hayatı belirleyen ve kariyer hedeflerini yönlendirecek olan sınav hazırlığı sürecini ve zorlanmadan mutlu olunabileceğini söyleyen bilgiler yer alıyor.

Eserde; “Beyni Hızlandıran Sağlıklı Beslenme,” “Doğru Uyku,” “Fiziksel Aktivite,” “Hedeflerin Belirlenmesi,” “Alan ve Meslek Seçimi,” “Farklı Bir Çalışma Tekniği Scromodorum,” “Sınav ve Proje Sürecinde Önemli Detaylar” ile tüm bu sınav ve projeler özelinde yaşamın kendisine dair ipuçları keyifli bir anlatımla ele alınıyor.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Sınava Hazırlanma Sanatı, hemen her döneme ve yaşa hitap eden, birbirinden renkli örneklerle hayatın pek çok aşamasında rehberlik edecek bir eser olarak okurla buluşuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?