İlim Yayma Vakfı’na bugüne kadar kaç para ödediniz ve inşaatına ne kadar para harcadınız?

İlim Yayma Vakfı’na bugüne kadar kaç para ödediniz ve inşaatına ne kadar para harcadınız?

“Her zaman söylüyorum. Osmangazi’de başkan sayın Dündar iki önemli projeye imza atmıştır. Biri Panoroma 1326 diğeri ise yapımı devam eden Osmangazi Kent Meydanı Projesi…” Gelecek Parti Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Çakmaker; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a ilçe içinde gerçekleşen projeler ve görevlendirmeler ile ilgili sorularıyla gündemde…

Çakmaker; “Bu yönüyle sayın Dündar’ı bir kez daha tebrik ediyorum. Ancak; daha öncede gündeme aldığımız sorduğumuz ve hala cevap alamadığımız sorularımıza bir  kaç tane daha soru ekleyerek tekrar soruyoruz.

Sayın Dündar Osmangazi Belediyesi olarak

-İlim Yayma Vakfı’na bugüne kadar kaç para ödediniz?

-İlim Yayma Vakfı’nın inşaatına ne kadar para harcadınız?

-2020 yılında kâr amacı gütmeyen kuruluşlara ne kadar para ve ne gerekçeyle ödediniz ?

-Mülkiyeti Belediye’ye ait olan Çekirge mahallesi, 4151 ada, 21 sayılı parselde kayıtlı taşınmazın İlim Yayma Cemiyeti’ne kiraya verilmiştir. Bununla ilgili ihale dosyasını ve kira sözleşmesini kamuoyuyla paylaşmanızda bir sakınca mı var?

-2020 yılında Belediyenin kat karşılığı olarak verdiği inşaat sözleşmesi kamuoyu ile paylaşacak mısınız? Vermiş olduğu taşınmazlarına ilişkin ihale koşullarını sakınca görmüyorsanız Osmangazililerle paylaşmalısınız!

-Osmangazi Belediyesi Personel A.Ş’nin yönetim kurulunda görev alan başta siz olmakla birlikte sayın Hasan Hüseyin Erdönmez, Yunus Şahin, Cem Kürşad Hasanoğlu, Halil Döner ve Erkan Albayrak aylık ne kadar maaş ve hakkı huzur almaktasınız?

-Yine bu Personel Aş’nin Denetim Kurulu’nda kimler görev almaktadır? Maaş ve hakkı huzurları ne kadardır?

-Yönetime geldikten sonra şimdiye kadar  dışarıdan kiraladığınız danışmanlık hizmetlerine belediye kasasından kimlere, hangi kurumlara ne kadar ödeme yaptınız?

Biliyoruz ki; yüksek sesle sorduğumuz bu sorulara Gelecek Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak bir cevap alamasak da  milletimiz adına Osmangazi’yi yakından ederek biz yeni sorularla sizleri rahatsız etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?