WeBee ile LookBookHoliday’den Stratejik İş Birliği

WeBee ile LookBookHoliday’den Stratejik İş Birliği

20’yi aşkın ülkede temassız otelcilik ve müşteri deneyimi sunan, Türkiye’de alanında pazar lideri konumunda bulunan WeBee misafir etkileşim platformu LookBookHoliday, Türkiye’deki ticari ismi “Mallı Turizm & Seyahat Tic. Ltd. Şti” ile bir A grubu seyahat acentası ile stratejik bir iş birliğine imza attı.

Kurulan iş birliği ile ilgili her iki firmada ortak hedeflerinin hem LookBookHoliday portföyünde olan otellerde konaklayan misafirlerin tüm aşamalarda deneyimlerini iyileştirmek hem de otelcilerin misafirleri ile olan iletişimlerini, pazarlama kampanyalarını ve günlük iş akışlarını dijitalize ederek hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen iş birliği ile ilgili LookbookHoliday Kurucusu, Murat Mallı şunları kaydetti “LookBookHoliday olarak uzun süredir özellikle sektördeki yatak bankaları ile olan iş birliğimizde, kontratlı konaklama tesislerimizi, teknolojideki yeni trendleri şirketimiz çatısı altında buluşturarak güçlü bir entegrasyon çeşitliliği sağladık.

Şimdi WeBee ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile özellikle kontratlı otellerimizin misafirlerinin tesisin tüm imkanlarına cep telefonlarından ulaşabilmesini ve misafirlerimize daha geniş seçenekler sunabilmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde iki firmanın da, sektör içerisinde genişlemesini ve portföyümüzdeki otellerin misafir deneyimleri ve iş akışlarına değer katmayı hedefliyoruz.”

WeBee Kurucu Ortağı Dr. Özgür Zan ise konu ile ilgili olarak “LookBookHoliday’in sektördeki tecrübesini WeBee’nin misafir deneyim platformu ile birleştirdiğimizde büyük başarılara imza atacağımıza eminiz. Her iki köklü kurumun dijitalleşme konusunda aynı vizyona sahip olması nedeniyle, stratejik iş birliğimizin ülkemiz turizmine önemli değer katacağını öngörüyoruz. Kendilerine çok teşekkür eder, hayırlı olmasını temenni ederiz.” açıklamasında bulundu.

LookBookHoliday hakkında: LookBookHoliday, doğrudan anlaşmalı oteller, DMC otelleri ve B2B tedarikçiler aracılığıyla LookbookHoliday markası altında oluşan envanterini; özel ağ kullanarak çok rekabetçi fiyatlarla tur operatörlerine, seyahat acentalarına, havayollarına vb. distribütörlere ürünlerini sunan, konaklama rezervasyonları hizmeti veren bir  A grubu bir yatak bankasıdır.

Murat Mallı hakkında: Murat Mallı Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Turizm ve Otel Yöneticiliği Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar özel sektörde ürün ve kontrat müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2011 yılında LookbookHoliday’i kurdu. Şu anda 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde, Deniz Turizm’i üzerine yüksek lisans yapan Murat Mallı Muğla Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği bölümünde dersler verdi aynı zamanda Ağustos 2020’den beri TURSAB’da Vice President of Incoming Tourism Specialization Presidency görevini üstlenmektedir.

WeBee hakkında: WeBee, otellerin müşterilerine mükemmel bir misafir deneyimi yaşatmasına yardımcı olan 360 derece bir müşteri deneyimi platformudur. WeBee’nin uluslararası ödüllü platformu sayesinde tek bir platform üzerinden otelciler müşterileri ile arasında iletişim bağını kuvvetlendirir, sadık müşteri kitlelerini arttırır, online servis siparişleri ve oda yükseltmeleri ile yeni gelir kaynakları yaratmalarına yardımcı olur ve online işlemler ile temassız alanlar yaratır.

Dr. Özgür Zan hakkında:

Özgür Zan, 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı yıl mobil yazılımlar geliştirmek için kurulan Türkiye’nin ilk mobil yazılım şirketi Done İletişim Bilgi Sistemleri firmasının kurucu ortağı oldu. 1999-2010 yılları arasında teknoloji ve servislerden sorumlu genel müdür yardımcılığını, 2010 yılından itibaren de şirketin genel müdürlüğü görevini üstlendi. İş yaşamına paralel akademik çalışmalarına da devam eden Özgür Zan 2002 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme yüksek lisansından ve 2008 yılında da aynı üniversitede organizasyon ve ı̇şletme alanındaki doktorasına tamamladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?