Magazinde Büyük Ödülü Sarıkaya Aldı…

Magazinde Büyük Ödülü Sarıkaya Aldı…

2021 yılının ilk ödülünü arkadaşımız Sedat Sarıkaya aldı. Sarıkaya alanında başarılı bir gazeteci ve yazar. Türkiye’nin önde gelen magazincilerinden olan Sedat Sarıkaya, ünlü sanatçılar ile internet üzerinden yaptığı röportajlar ile tanınmaktadır.

Magazin alanında internet üzerinden yaptığı röportajları ile 2021 yılında Hülya Yanıkdağ ve Hevin Cümsen tarafından düzenlenen Altın Kalite Ödüllerinde “En iyi Online Röportaj yazarı” kategorisinde ödül almıştır. Sedat Sarıkaya, magazin gazeteciliği hayatına ilk olarak yaptığı Murat Kekilli röportajı ile başlamıştır. Bu ilk röportajı İstanbul’da basılan Yeniçağrı gazetesinde yayınlanmıştır.

YeniÇağrı gazetesinde 2 yılı aşkın süredir yazmaktadır. Almanya’da ülkemizi yazdığı yazılar ile temsil eden Sedat Sarıkaya, Çiğdem Bora’nın sahibi olduğu Avrupalı Bayan Dergisinde ve Avrupalı Bayan Gazetesinde yazarlık yapmış ve halen yazarlık yapmaya devam etmektedir. Aynı zamanda dergi sahibi Çigdem Bora tarafından “En İyi Dergi Yazarı” ödülüne layık görülmüştür.

Ülkemizde röportajları Türkiye’nin dört bir yanında yayınlanmaktadır. İstanbul’da İstanbul Days Guide dergisi, Hatay’da Loca Dergisi, Ankara’da Ses Magazin ve Magazine Life dergisi, Gebze’de Anibal dergisi, Kütahya’da Mac Life dergisi, Antalya’da XL Magazin dergisi, İstanbul’da Damga gazetesi, kendi bastıkları Kocaeli’den Haber Gazetesi, Elazığ’da E-Medya Gazetesi, Karadeniz’de Karadeniz Life dergisi gibi bir çok medya kuruluşu ve Azerbeycan’da Azad medya.az ve bir çok internet medyası röportajlarına yer vermiştir.

Sayısız ünlü ile röportajları bulunmaktadır. Murat Kekilli, İsmail YK, Tuğba Yurt,Tuğba Özerk, Pamela Spence, Barış Gülay, Irmak Arıcı, Ekin Uzunlar, Aydilge, Gökçe Kırgız, İrem Derici,Gökhan Türkmen, Elif Buse Doğan, Eylem ve daha bir çok ünlü ile internet üzerinden yaptığı röportajları mevcuttur. Çalışma arkadaşları tarafından da uyumlu kişiliği ve kaliteden ödün vermeyişi ile meslektaşlarının arasından ön plana çıkmaktadır. Röportajları bir çok dergide kapak sanatçısı olarak yayınlanan Sedat Sarıkaya her kulvarda başarı ile adından söz ettiriyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?