ENERJİDEN TASARRUF, AZ MALİYET VE SERİ ÜRETİMDE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ: NAKAMURA-TOME

ENERJİDEN TASARRUF, AZ MALİYET VE SERİ ÜRETİMDE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ: NAKAMURA-TOME

GNC Makina güvencesiyle üretim sektörüne sunulan Japon CNC makine markası “Nakamura-Tome” üreticilerin ihtiyaçlarına en üst seviyede çözüm sunuyor. 3 ya da 4 makinenin yaptığını tek bir makine ile yapan “Nakamura-Tome” ile zamandan, üretim alanından ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz.

Gelenekselliği teknoloji ile birleştiren Nakamura-Tome, Türkiye’de GNC güvencesi ile hizmete sunuluyor.  Torna işletme merkezlerinde dünya lideri olan marka, Japonya başta olmak üzere, Kuzey Amerika ve Avrupa da ilk tercih edilen marka.  24 saat seri üretim yapma kapasitesine sahip. CNC üretimini 1949 yılından bu yana sürdüren dünya devi, kalite, hız ve hassasiyet ile üretim yapmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

İnsan kaynağını doğru kullanmak isteyen üreticilere, avantaj sağlayan Nakamura-Tome; üretim sürecinde, hangi tezgahı ne kadar verimlilikle çalışıyor, hangi takımların ne kadar ömrü kalmış, hangi tezgahı hangi operatör yönetiyor, hangi parçayı işliyor gibi bilgileri tek tuşla takip etmenize olanak sağlıyor.

ZAMANDAN, ENERJİDEN TASARRUFLA 24 SAAT KESİNTİSİZ ÜRETİM

4 makinenin yaptığı üretimi, aynı zaman dilimi içinde kalarak, tek bir makine ile yapan Nakamura-Tome üretim alanından, enerjiden, takımlardan ve fireden tasarruf etmenizi sağlıyor. Sektörde, her bir parçayı hassasiyetten ödün vermeden, mümkün olan en az operasyonda işleyerek, üretim yapma ihtiyacına cevap veren Nakamura-Tome tek operasyonda minimum maliyetle, firesiz bitmiş ürünler çıkarıyor.

Tezgahlarının birçok parçasının 20 yılı aşkın tecrübeye sahip USTA’ların elinden çıkan Nakamura Tome, ülkemizdeki sanayicilerin güvenebileceği bir marka. Nakamura-Tome’a yapılan yatırım 6 ay ile 1 yıl gibi kısa bir sürede yatırım finansmanını geri kazandırarak ekonomiye katkı da sağlıyor.

Dünyanın önde gelen markalarının kullandığı Nakamura-Tome, GNC Makina’nın güçlü servis ağıyla ülkemizde üretimin gücüne katkı sağlıyor.

GNC CNC Makina Teknolojileri Hakkında

2010 yılında İstanbul’da kurulan GNC CNC Makina Teknolojileri; İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası, Ankara, İzmir, Bursa ve Konya’da bulunan şubeleri ile sektörüne fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile yola çıkmıştır. Kurulduğu ilk günden itibaren tüm kaynaklarını sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı, en güvenilir şekilde cevaplamak için kullanan GNC Makina; VICTOR Taichung, NAKAMURA-TOME, AVEREX, ROMI, VISION WIDE, VONGHLER ve LICO gibi yüksek hız, nitelik ve kaliteye sahip takım tezgâhları ile şirketlerin üretim verimliliğini en üst seviyeye çıkarmıştır

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?