Bursaspor’u kim izliyor?

Bursaspor’u kim izliyor?

Altyapı ağırlıklı kadroyla mücadele eden ve sezon başında kimsenin şans tanımadığı Bursaspor bu sezon beklentilerin aksine play-off kovalayan bir ekip haline gelirken, yeşil beyazlıların futbolcuları da herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Altay maçında ünlü menajer Oliver Fischer’ın yanı sıra Genk ve Strasbourg takımlarının scoutları da Timsah’ı gözlem altına aldı.

Bursaspor bu sezon transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kadrosuna yeni isimler katamasa da altyapısından çıkan oyuncularla mücadele ettiği sezonda taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamayı başarırken, maçlarda yeşil beyazlıları takip eden isimler artmaya başladı.

Genç oyuncularla ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettiği sezonda play-off yarışına dahil olan yeşil beyazlılarda oyuncular da herkesin gözdesi haline geldi. Son olarak Altay maçında ünlü menajer Oliver Fischer, İsmail Çokçalış’ı izlemeye gelirken, bu karşılaşmada yeşil beyazlıları takibe alan başka isimlerin de olduğu öğrenildi.

RADARA GİRDİLER

Bursaspor’un 3-1 kaybettiği mücadelede Belçika ve Fransız ekiplerinin scoutları da yeşil beyazlıların genç futbolcularını izledi. Hem kupada hem de ligde daha tecrübeli rakipleri karşısında sergilediği performansla Türkiye’nin gündemine oturan genç futbolcular, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

 

Son olarak oynadığı Altay karşısında aldığı yenilgiyle play-off şansını azaltan Bursaspor’da, futbolcular da bir çok kulübün radarına girdi. Sezon başından bu yana bir çok takımın dikkatle izlediği yeşil beyazlıları pazartesi günü Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan Altay mücadelesinde de dikkatli gözle izleyen isimler vardı.

 

NOT ALDILAR

Talihsiz bir sakatlık geçiren ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan İsmail Çokçalış’ı ünlü menajer Oliver Fischer’in izlemeye geldiği öğrenilirken, Belçika ve Fransız ekiplerinin scoutları da maçta genç isimleri takibe aldı.

 

Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmada Fischer’ın yanı sıra Belçika 1. Lig ekibi Genk ve Fransa 1. Lig temsilcisi Strasbourg takımlarının scoutları da maçtaydı. İki kulübün temsilcileri de mücadelede Bursaspor’un genç oyuncularını takibe aldı.

 

Genk ve Strasbourg kulübü scoutlarının 90 dakika boyunca not ve görüntü aldıkları gözlemlendi. Ancak, iki kulüp temsilcisinin de Altay karşısında önceki maçlardaki performanslarının uzağında kalan Bursaspor’un genç oyuncuları hakkında pek de olumlu bir kanıya varamadığı öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?