ÜCRETSİZ E-İHRACAT WEBİNARLARI İLE MAKSİMUM FAYDA

ÜCRETSİZ E-İHRACAT WEBİNARLARI İLE MAKSİMUM FAYDA

Çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programı olan Propars, her ay düzenlediği ücretsiz webinarlar aracılığıyla insanlara e-ihracat süreçlerinde en fazla zorlanılan konuları, dikkat edilmesi gerekenleri ve püf noktaları aktarıyor.

Global pazaryerlerine entegrasyon sağlayan Propars’ın şubat ve mart aylarında düzenlediği üç webinarda; e-ihracata nereden başlanır, e-ihracat sürecinde en fazla merak edilenler, muhasebe programı pazaryerlerine nasıl entegre edilir, e-ihracatta başarı faktörleri nelerdir, pazaryerlerinde başarılı olmak için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir gibi konular ele alındı.

E-ihracat ve pazaryerleri konusunda internette bulunan bilgilerin çoğunun doğruyu yansıtmadığını dile getiren Engin Sezgin “Düzenlediğimiz ücretsiz webinarlar ile e-ticaret ve e-ihracat üzerine dikkat edilmesi gereken noktaları doğru olarak aktararak insanları bilgilendiriyoruz. Webinarların sonunda yaptığımız soru-cevap bölümüyle katılımcılara merak ettikleri bilgileri sektördeki profesyonellerden doğru bir şekilde edinmelerini sağlıyoruz’’dedi.

E-ihracata başlamak isteyen herkesin maksimum fayda alabileceğini de sözlerine ekleyen Sezgin, Propars webinarlarını düzenli olarak gerçekleştireceklerini de söyledi.

PROPARS TEK BİR TIK İLE DÜNYAYA AÇILMANIZA YARDIMCI OLUYOR

Propars arayüzü, e-ihracat yapmayı planlayanlara ve bu sektörde olanlara önemli faydalar sunuyor. Birden fazla mağazayı aynı anda yönetme imkânı sağlayan Propars sayesinde müşteriler; zamandan tasarruf edebiliyor, ürün yüklemeyi kolaylaştıran sistemiyle ürünlerini toplu olarak panele yükleyebiliyor, satışa açabiliyor ve kolaylıkla e-fatura basabiliyor. Propars ile stok yönetimi kolaylaşıyor. Aynı zamanda müşteriler, farklı mağazalardan gelen siparişlerini tek bir panelden yönetebiliyor, bu sayede ‘geç gönderim’ sorunu ile karşılaşmıyorlar.

Türkiye’deki küçük ve büyük bütün işletmelerin yurtdışına açılma sürecinde karşılaştığı en büyük problemlerden biri olan dil bariyerini ortadan kaldırarak işletmenizin globalde var olmasını kolaylaştırıyor.

PROPARS HAKKINDA

2013 yılında Engin Sezgin tarafından kurulan ve yazılımı Uğur Ünver tarafından yapılan Propars, çok fonksiyonlu bir e-ticaret yönetim programıdır. Propars kurulduğu günden bu yana yurt içinde elde ettiği birikim ve deneyimi uluslararası platforma taşıyor. KOBİ’lerin Amazon, ebay ve Etsy gibi dünyanın en önemli alışveriş sitelerinde yer almasını sağlıyor. Bulut teknolojisini kullanan Propars 54 ülkeye e-ihracat yapılmasına aracılık ediyor. Propars’a üye olan işletmeler, birkaç adımla ürünlerini dünyaya tanıtma imkânı buluyor. Propars bu şirketlere ilk adımda mağaza açma fırsatı sunuyor. İkinci adımda üyelerinin anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla indirimli fiyatlarla çalışmasını, son adımda da diledikleri ülkelerde satışa çıkmalarını sağlıyor.

Firmalar ürünlerini Propars paneline toplu halde sadece bir kez yükleyerek Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen pazar yerlerinde satışa çıkabiliyor. Bir entegrasyon firması olan Propars sayesinde her ürün için ayrı ayrı ilan açmaya gerek kalmıyor. Firmalar tek tuşla tüm mağazalarının yönetimini tek bir panel üzerinden yapabiliyor. Propars firmalara zamandan tasarruf sağlıyor. Ürünlerini yurt dışı pazarlarda da satışa sunmak isteyen firma sahipleri için çeviri hizmeti de sunan Propars, ürün bilgilerini satış yapılan ülkelerin dillerine otomatik olarak çeviriyor. Türkçe bilmeyen milyonlarca müşteriye kendi dilinde ulaşma fırsatı tanıyan Propars 7/24 hizmet garantisi veriyor.

Ödeme sistemi entegrasyonunda da müşterinin yanında olmaya devam eden Propars bugüne kadar 1500 firmanın dijital dönüşümüne katkı sağladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?