Mudanya’da Şeffaf Belediyecilik Covid-19’u Fırsat Bildi! Raporlar Oy Çokluğu ile Geçti!

Mudanya’da Şeffaf Belediyecilik Covid-19’u Fırsat Bildi! Raporlar Oy Çokluğu ile Geçti!

“2 Nisan cuma günü yapılan meclis toplantısında görüşülecek olan 2020 yılı faaliyet raporunu katılacağınız bir televizyon programı (algı belediyeciliğiniz için önem arz ediyor) nedeniyle 7 nisana 2. Oturuma bıraktınız. Bugün 11.00 de gerçekleşen meclis toplantısına muhalefet meclis üyeleri pozitif covid ve bulaşlardan dolayı katılamadı!” Mudanya Meclisi’ndeki oturuma covid-19 nedeni ile meclis üyeleri gelemedi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise CHP’li üyelerin onayı ile sınavı geçebildi.
Bu duruma ise sosyal medyasından MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden sert bir üstlubla eleştirerek “Şeffaf Belediyecilik Nerede Kaldı?” dedi.
Erden; ” UYGULAMANIZ; Yorumsuz bir şekilde faaliyet raporu CHP’li meclis üyelerinin oyları ile onaylandı. Hayırlı olsun.
UYGULAMANIZ GEREKEN; Yerli, yersiz her fırsatta ifade ettiğiniz şeffaf belediyecilik söyleminiz gereği bugüne özel olağan dışı durum nedeniyle görüşmenin ertelenmesine karar almanız olmalıydı. Sayın Başkan, akıllılık ile kurnazlık arasında çok ince bir çizgi var.
Akıllı davransaydınız samimiyet ve özgüven ortaya koyacaktınız. Bir sonraki meclis toplantısında muhalefetin söylemlerine cevap fırsatınız olacaktı. Muhalefetin tenkitleri meclis tutanaklarında kalacaktı.
Kurnazlığın sonucu ne olacak? Muhalefet, faaliyet raporu içeriği ve diğer konularda tenkitlerini sosyal medya, yazılı ve görsel iletişim kanalları ile daha geniş kitlelere sizin hukuka uygun ancak etik olmayan davranışınızı da ekleyerek duyuracak.
Bizim sorularımıza, önerilerimize, tenkitlerimize bugüne kadar cevap vermediniz. Bu konuda da ben sizi dikkate almıyorum diyebilirsiniz. Bizde sükut ikrardan gelir diyelim. Söylemlerimizi değerli hemşehrilerimiz takip ediyor.
Önemli olanda budur.
KURNAZ GÜNÜ, AKILLI GELECEĞİ KURTARIR.
Ne biliyorsunuz nede bir bilene danışıyorsunuz. Sağlıkla kalın.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?