Bir başarı öyküsü; Bursa Yıldırımspor

Bir başarı öyküsü; Bursa Yıldırımspor

Enbursa.com olarak şampiyonluğa koşar adım ilerleyen Bursa Yıldırımspor’a konuk olduk. 2.Başkan Burak Selamet, Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir ve kaptan Hüseyin Çelik, kalan 5 haftayı değerlendirdi. TFF 3.Lig 4.Grup’taki temsilcimiz Bursa Yıldırımspor, gümbür gümbür yoluna devam ediyor. Grubun gizli lideri olan yeşil beyazlılar, kalan 5 maçı kazandığı takdirde TFF 2.Lig’e yükselecek. Geçtiğimiz hafta Aksaray Belediyespor’u deplasmanda tek golle geçerek büyük bir avantaj elde eden Bursa Yıldırımspor’u ziyaret ettik. Minareli Çavuş Tesislerinde sıcak bir ortamla karşılaştık. Kalan 5 maç öncesi herkes kenetlenmiş durumda. 2.Başkan Burak Selamet, yeni bir kulüp olarak inanılmaz işler yaptıklarını ve şampiyonluğa odaklandıklarını söyledi.

Bursa futboluna değer katmak için yola çıktıklarını ifade eden Selamet “İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Ekrem Başkanın futbolun içinden gelmesi bizim için büyük avantaj. Burada doğru bir yapı var. Bursa’ya şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” dedi.

Takımın tecrübeli teknik adamı Sait Ulvi Özdemir ise kalan 5 maça konsantre olduklarını söyledi.Oyuncularının bugüne kadar çok iyi mücadele ettiğini belirten Özdemir “Bursa Yıldırımspor başarıyı hakediyor. Sıfırdan bugünlere kadar geldik” diye konuştu.

Kaptan Hüseyin Çelik de TFF 2. Lig’e çıkmayı çok istediklerini söyledi. Attığı gollerle takımın başarısında büyük pay sahibi olan Hüseyin “Artık sona geldik. Kalan 5 maç tabii ki kolay değil. Ancak biz iyi bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?