Türk Milleti Bir Bütündür Parçalanamaz!

Türk Milleti Bir Bütündür Parçalanamaz!

“103 emekli Amiral’in Ülkem i karşısına alarak Montrö ve Boğazlar Sözleşmesi adına yayınlattığı bildiri tarafımca yok hükmündedir…” tepkinin adresi Uluslararası Sinamacılar Derneği Başkanı, Birleşmiş Milletler ve İslam İşbirliği’nin Türkiye tek İmzacı Üyesi olan Selami Yanık.

Yanık; “İçimizde ne yılanlar beslemişiz. Bu asil Millet bu şekilde ucuz bildiriler le yıkılmaz; tam aksine daha fazla kenetlenir. İsmet İnönü nün tarihi sözü bir kez daha değer kazandı “Hiç bir Millet yoktur ki bizim içimizde ki kadar hain yetiştirsin” Bizi her daim 5 ana unsur la vuruyorlar.

1: Zarar vermek üzere yetiştirdikleri güzel kadınları yok etmek istedikleri insanların üzerine salarak. Neden: Çünkü güzel kadına hastayız zaafiyetimiz var.

2: Güzel Dinimizin içerisine sızıp çirkin emel taşıyarak. Neden: Çünkü en saygı duyduğumuz makam Din’dir.

3: Kahraman Türk Ordusu’nun içerisine sızarak. Neden: Ordu en güvendiğimiz makamdır.

4: Siyasetin içerisine sızarak. Neden: Ülke yönetimini ele geçirmek için.

5: Gizli ve açık oluşturdukları sivil toplum örgütleriyle. Neden: Çünkü bu Ülke Vatandaşlarını birbirine kırdırıp bu Vatanı bölmek için.

Mustafa Kemal Atatürk ün tarihi bir sözü var “Türk Milleti Bir Bütündür Parçalanamaz” Peki nasıl önlem alırız! Her daim uyanık olmalıyız. Mevki ve makam sahibi yaptığımız her şahıs sıkı denetlenmeli. Her imam gerçek imam değildir yüce Allah ın bu konuda âyetleri var.

Elbette hata yapıcaz, hata yaratılış programımızda var ama tedbiri elden bırakmıcaz. Bu güzel Vatan da yaşayıp bu Asil Millet e kim hainlik yapıyor sa yazıklar olsun. Bu Millet hainlik yapılamıyacak kadar asildir. O zaman “Hainler için yaşasın Cehennem!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?