Salgında Bursalıların Menfaatini Kollamanı Beklerdim!

Salgında Bursalıların Menfaatini Kollamanı Beklerdim!

“Salgın döneminde Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’den ulaşıma katmerli zam!” sözler Gelecek cephesinden. Tepkinin adresi Gelecek Parti Bursa İl Teşkilatı.

Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız; “Büyükşehir’in BURULAŞ üzerinden yaptığı zam sadece bizim partimizi değil kamuoyununda da büyük tepkilere neden oldu. BURSARAY’a tam biniş 2,90 TL’den 3,50 TL’ye çıkarken, indirimli bilet 2,25 TL’den 3.00 TL ‘ye yükseltildi. Otobüslerde uzun hat 3,80 TL’den 4,40 TL’ye, kısa hat ise 3,40 TL’den 3,90 TL’ye çıktı.” dedi.

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız; Büyükşehir’in ulaşım zammına tepki göstererek “salgın koşullarında bile Büyükşehir’in halkı düşünmeden ulaşıma zam yapması kenti yönetenlerin halktan ne kadar kopuk olduklarının göstergesidir” dedi. “Böyle bir zamanda değil zam yapmak indirim yapılması gerekir ama bunlarda vicdan dan eser kalmamış halkı düşünmüyorlar”diyen Yıldız; “İstanbul, Ankara ve İzmir illeri ile karşılaştırıldığında fiyatları bile bizden daha ucuz. Bu illerle Bursa’yı karşılaştırdığımızda Bursa’da İlçe gidiş güzergahları kilometreleri daha az olmasına rağmen maalesef daha pahalıyız.” dedi.

İl Başkanı Alpaslan Yıldız ; “Şehri yönetenlerin en iyi bildiği çözüm zam yapmak bu vatandaş nasıl geçinir, ne yapar diye düşünmezler maalesef. Maalesef üzülerek ifade ediyorum ki; Büyükşehir Belediyesi “Ulaşım Politikalarında” sınıfta kalmıştır. Bu şehrin kaynaklarını çarçur ederek kaynak israfı yaparak bu kent yönetilemez, vatandaşlarımız olan bitenin farkında ve halkımız yapılan bu ulaşım zamları ile sürekli cezalandırılmaktadır. Vatandaşlarımız bunun hesabını elbet günü geldiğinde şehri yönetenlerden “Sandık” da soracaktır. Gelecek Partisi olarak biz bu pandemi koşullarında halkımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması için yapılan bu fahiş ulaşım zammının geri alınmasını istiyoruz. Gelecek Partisi iktidarında halkımız rahat nefes alacak “Huzur ve Güven” gelecek.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?