Aksaray’da Yıldırımspor’a tekme tokatlı saldırı!

Aksaray’da Yıldırımspor’a tekme tokatlı saldırı!

68 Aksaray Belediyespor’u son dakika golüyle 1-0 yenen Yıldırımspor’a yenilmeyi hazmedemeyen ev sahibi takım, maçtan sonra Bursa ekibine tekme tokat saldırdı.

3.Lig 4.Grup‘ta, deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor‘u son dakika golüyle 1-0 yenen Yıldırımspor‘a yenilmeyi hazmedemeyen ev sahibi ekip, maçtan sonra konuk futbolculara saldırdı!

MAÇ SONUNDA SAHA KARIŞTI

Aksaray Dağılgan Stadı’nda oynanan ve 6 dakika uzayan karşılaşmayı, 89’da Hüseyin Çelik’in golüyle 1-0 kazanarak, lider Adıyaman’ın 1 puan gerisinde ikinciliğe yükselen Bursa ekibine, maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahadaki futbolcular saldırdı.

Olayların patlak vermesiyle birlikte saha içi bir anda karıştı.

YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİLER

Yıldırımspor’u yenemediği için liderliği kaçırmanın öfkesiyle mavi-beyazlı futbolculara saha içinde tekme ve yumruk atan Aksaraylı futbolcular, hızını alamayıp, Bursalı futbolcuları soyunma odasına kadar kovaladı ve tünelde yumruk atmaya devam etti.

Futbolcuların saldırıdan hafif yaralarla kurtulduğu bildirildi.

TRİBÜNDEN KÜFÜR ETTİLER

Protokol tribünündeki bazı kişilerin de Yıldırımspor kulübesine ve futbolculara küfür ettiği görüldü. Olayları sahada görevli güvenlik güçleri yatıştırmakta zorluk çekince, stada çevik kuvvet ve Toma geldi.

SOYUNMA ODASINDA MAHSUR KALDI

Soyunma odasında 1 saat 15 dakika mahsur kalan Yıldırımspor kafilesi, geniş güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından çevik kuvvet ve Tomaların eşliğinde stadyumdan ayrıldı.

POLİS EŞLİĞİNDE ŞEHİRDEN AYRILDILAR

Mavi-beyazlı kafileyi taşıyan otobüs ve Yıldırımsporlu yöneticileri taşıyan arabalardan oluşan konvoy,  polis eskortuyla şehir dışına çıktı. Maçtan sonra çıkan olaylarla ilgili Federasyon Temsilcileri’nin ve maçın hakeminin nasıl bir rapor yazacağı merakla bekleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?