Şavşat’tan Nilüfer’e dayanışma ziyareti

Şavşat’tan Nilüfer’e dayanışma ziyareti

Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden Artvin’in Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Nilüfer’de hayata geçirilen projelere övgüler yağdırırken, kendi çalışmaları için de destek istedi.

Artvin Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, belediyeden bir heyet ile birlikte Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız’ın ağırladığı Başkan Nihat Acar, Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri ilgiyle takip ettiklerini söyledi. Şavşat’ın Cittaslow (sakin şehir) ünvanıyla önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Nihat Acar, bölgenin değerlerine sahip çıktıklarını belirtti. Nilüfer Belediyesi’nin de Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attığını ifade eden Nihat Acar, “Bursa’da çok sayıda Artvin ve Şavşat’tan hemşehrimiz bulunmakta. Gerek kendi gözlemlerimiz gerekse burada yaşayan bölge insanımızın izlenimleri Nilüfer Belediyesi’nin örnek çalışmalarını gözler önüne seriyor. Nilüfer halkının beklentilerine başarılı şekilde karşılık verebilmek çok önemli. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Nihat Acar, Şavşat’ta hayata geçirecekleri çalışmalar için Nilüfer Belediyesi’nin de desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi’nin takip edilen ve örnek alınan kurum olmasının kendilerini gururlandırdığını söyleyen Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız da, “Nilüfer, Bursa’nın parlayan yüzü. Yaklaşık 500 bin nüfusu olan Nilüfer’de gündüz bir milyonu aşan insan sirkülasyonu var. Toplumun her kesimine ait projeleri hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz. Kurum olarak deneyimlerimizi her kurum ile paylaşmaya hazırız. Şavşat Belediyesi’ne destek olmak bize ayrıca mutluluk verecektir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?